Nejste přihlášen/a.
Byl jsem požádán o stažení fotek z výše uvedeého mobilu do PC. Ať hledám, jak hledám, nenacházím způsob, kterým by to šlo udělat (ani v návodech na Internetu). Po připojení mobilu k PC se mi sice automaticky naistaloval SW telefonu, ale tím to skončilo. Počítač ho sice vidí, ale okno je prázdné. V "totalcommanderu" se jako další disk neobjeví.
Telefon není můj, takže systém "pokus - omyl" v tomhle případě nechci zkoušet, abych nenadělal víc škody, než užitku. Poradíte někdo?
Po připojení k PC a zvolení "Počítač" - "mobilní zařízení" se objeví tohle okno, dál se nedá dělat nic.
U každého telefonu, který jsem dosud měl v ruce, bylo nutno povolit přístup k souborům. Po připojení kablíku je implicitně telefon ve stavu "nabíjení". Buď vyskočí okno s nabídkou samo, nebo se musí "vytáhnout" z horní lišty.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.