Nejste přihlášen/a.
Dobrý den koupil jsem si na Czc.cz starší mobil (internetově), do té doby co jsem ho vytáhl ze zásuvky to bylo v uplné pohodě ..
ale potom jsem ho zapnul a chtělo to po mě Pin tak i říkam co to má znamenat? czc a zablokováý mobil? potom jsem si nevěděl rady a udělal jsem totální reset viz.foto (obrázek z google) no a takto jsem to pos** nastavuju nastavuju a potom to chce zase pin puvodního majitele ...
Takže 1.otázka když to budu chtít využít záruku tak vezmou mi to i přes to že jsem udělal factory reset?
2.otázka dokázal by to nějaký šikovný IT technik odblokovat? kolik by to stálo?
pokud udelate wipe/factory reset, tak po restartu ci zapnuti telefonu se jen objevi welcome a nastaveni nove sim...
Podle me jste wipe data neprovedl... vyberte to jako na obrazku a zmacknete Power button a pockejte na vymazani, muzete i wipnout cache (nejlepe to udelejte bez simky a telefon prvni spustte bez simky)
Az to bude hotove, telefon bude jako nove koupeny s welcome screen
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.