Dobrý den, je u mobilního telefonu s OS Android možné nastavit výjimku z tichého režimu pro jeden konkrétní kontakt? Na noc si vždy v telefonu nastavím tichý režim a telefon pouze vibruje. U jednoho konkrétního kontaktu bych chtěl, aby normálně vyzváněl a probudil mě. Je možné to nějak nastavit. Zatím jsem na to nepřišel. Díky za všechny užitečné rady
Nechci zakládat nové téma na stejnou otázku, tak zkusím, zda někdo odpoví pod staré téma se stejným problémem. Mám telefon s android 10. Chtěl bych si nastavit výjimku z tichého režimu pro 2 konkretní kontakty. Postupoval jsem takto. Oba jsem v seznamu kontaktů označil hvězdičkou jako oblíbené. Potom jsem otevřel nastavení- zvuky a vibrace- nerušit. Zde jsem povolil výjimky v podobě hovorů s upřesněním, že se to týká pouze oblíbených kontaktů. Následně jsem si zkusil na svůj telefon zavolat z čísla v oblíbených a telefon pouze vibruje ale nezvoní. Lze nějak nastavit, aby při tichém režimu 2 kontakty normálně nahlas zvonily a zbytek ne? Popřípadě, co je špatně na mém postupu? Děkuji za upřesnění.
Mám úplně stejný problém.. Huawei P30 lite.. Prolezl jsem co se dalo, ale nikde jsem nic nenašel.. U předchozího telefonu (P smart 2017) nastaveno úplně totožne a bez problémů to fungovalo..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.