Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

IGET blackview gbv 5500

Od: hanes* odpovědí: 2 změna:
Dobrý den,
chci se Vás zeptat, jestli někdo nemá osobní zkušenost s výše uvedeným mobilním telefonem iGET blackview gbv 5500.
Uvažuji nad jeho koupí, ale zatím jsem četl jen recenze na internetu.
Nejsem náročný uživatel. Vesměs jen píšu sms, volám a prohlížím internet. Chci mírně odolný telefon, protože se často pohybuji ve ztížených podmínkách.
Děkuji za případné recenze :)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pavelkrondl
hodnocení

0x

Dobrý den s tímto mobilem opravdu zkušenost nemám , muže být dobrý ale mohu vám spíše doporučit telefon od Ulefone Amor , vím že je to malinko dražší ale opravdu se vám to vyplatí více , ale pokud chcete ten IGET nic proti, po nějakých dnech používaní mi prosím vás napište možná až se mi rozbije mu tak ho vyzkouším :)

Porovnání s nejlevnějším ulefonem amor je to skoro bez rozdílu

Interní paměť 16 GB Stejná ,Kapacita baterie MÁ ULEFONE VĚTŠÍ ,operační pamět Ram stejná,Android-stejný

Však se na to podívejte sám

Pavel Krondl

re4zon
hodnocení

0x
Kupte telefon nejake proverene znacky s krytim ip68 nebo aspon ip52 kvuli vode, kryci sklo a odolny obal kvuli narazum. Tuhle cinu bych osobne nekupoval.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]