Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kompatibilita odpalovače s Nikon d5300

Od: hannah odpovědí: 3 změna:
Dobrý den,
mám problém se svým fotoateliérem. Pořídila jsem si dvojici zábleskových světel Godox 400 Ws II a odpalovač Godox XT-16. Řídící jednotka by měla být zabudována přímo v zábleskových světlech a při stisku tlačítka TEST na odpalovači nasazeném na foťáku se oba blesky odpálí. Když však zmáčknu spoušť svého foťáku Nikon d5300, blesky nereagují. Kontakty sáněk jsou v pořádku a kanály bych měla mít také synchronizované dobře. Podle dodavatele by mělo být vše navzájem kompatibilní. Pokoušela jsem se vyhledat různá videa, jsou pro mě ale příliš matoucí - neumím dobře anglicky. Co mám prosím udělat, abych mohla obě záblesková světla odpálit přímo z fotoaparátu?
Děkuji za rady.

Kompatibilita odpalovače s Nikon d5300
Kompatibilita odpalovače s Nikon d5300 #2
Kompatibilita odpalovače s Nikon d5300 #3

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

V jakém režimu máte nastaven fotoaparát? Doufám, že ne na plnou automatiku.

Ještě mě napadlo, ty studiové blesky nepodporují TTL, takže by asi bylo dobré ji vypnout na foťáku.

Co znamená ta indikace OFF na displeji světel?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]