Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
mám rozbitý displej a dá se říci, že skoro půlka displeje nereaguje a bohužel mobil se mi vybil a teď když ho chci zapnout a zadat PIN tak nemůžu jelikož jedno číslo je právě na té straně která nefunguje. Já si asi budu kupovat nový mobil, i když nevím kdy, ale i tak bych se potřeboval dostat do mobilu. Nevíte o nějakých jiných cestách jak zadat PIN bez toho abych musel kliknout na displej? Kdyby se to dalo otočit jak je možné normálně když se mobil zapne, ale při zadávání pinu to asi nejde... Je blbý, že zrovna to jedno číslo je na té špatné straně...
Děkuji
jedná se o PIN na SIM nebo v mobilu? jestli na SIM, tak hodit SIMku od jiného mobilu a PIN změnit či úplně zrušit. Pokud v mobilu, je to horší.
Pokud ale mobil podporuje OTG a není nutné ho povolovat v nastavení, tak můžete přes OTG redukci (jde koupit za pár desetikorun) připojit k mobilu normální počítačovou USB myš a mobil s ní ovládat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.