Nejste přihlášen/a.
Mám hodinky Xiaomi Amaz Bip Fit a mám problém. Dnes jsem ušla 8 km a aplikace Mi Fit mi ukazuje 3439 kroků, což je nesmysl. Ke všemu na základním displeji hodinek mi ukazuje stejný počet kroků a 2,2 km. Nevím si s tím rady.
Chůze byla intenzivní, ruce se hýbaly. A pokud se nepletu, tak kroky se počítají otřesem těla. Tedy tak jsem to nějak vyčetla. I když mám ruku u těla a jdu, kroky se počítají . Na 8 km bych měla mít při průměrné délce kroku 60-70 cm cca 12-13 tisíc kroků.
Navíc ten trénink mi při spuštění aktivity chůze ukázal 8 km a na základní obrazovce displeje mi to ukazuje ujitých 2,24 km. Proč?
Jak píšu výše, vzdálenost v aktivitě je dle GPS a vzdálenost na hlavním displeji (a ve statusu) dle detekovaných kroků hodinkami, takže to jsou dvě naprosto odlišné hodnoty. Máte hodinky na stejné ruce jako je nastaveno v aplikaci (nevím, jak velký vliv to může mít). Stalo se vám to takhle poprvé a jen jednou (dřív to se stejným stylem chůze počítalo normálně)?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.