Dobrý den, prosím o pomoc Nepřichází mi oznámení z Instagramu a whatsappu. Z Messengeru ano. Oznámení mám zapnuté začalo to dělat z ničeho nic. Proto jsem vypnul "omezení aplikaci na pozadí "u těchto aplikací... Stále nic Miui 8.1 global Xiaomi redmi 3s
Zdravím, koukal jste se i do nastavení, jestli máte pro tyto aplikace zapnuté upozornění? Mi se to stalo jednou taky, musela jsem zapnout nějaké "překrývání" aplikací, nevím jak se tomu teď říkalo odborně, ale něco v tomto smyslu to bylo. Jako, že můžete mít zapnutých více aplikací najednou. Dokud jsem to nepotvrdila, tak jsem řešila stejný problém. Také se podívejte přímo do nastavení jednotlivých aplikací, zda se Vám tam oznámení nějak omylem nevyply, možná za to může aktualizace, a nebo by také mohla pomoct. Mrkněte se do nastavení, jestli telefon nepotřebuje aktualizovat. Ještě mě napadlo se podívat v nastavení do kolonky "oznámení" jestli tam není něco vypnuté. Někde problém být musí. Kdyžtak aplikace odinstalujte a znova nainstalujte. Nebo restartujte celý telefon. Kdyby i to nepomohlo, tak pak jedině napsat nebo zavolat někde do nejbližší pobočky Xiaomi, pokud taková nějaká existuje, zatím jsem žádnou neviděla, ale já taky bydlím v západakově, kde nestojí ani normální supermarket. :D Zkuste, uvidíte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.