Nejste přihlášen/a.
Zdravím, měl bych dotaz. Mám iphone 6s a kondici baterie 100%. Začel se mi rychle vybíjet. Třeba sem měl 60% baterie a najednou to kleslo o 10% a pak se postupne hrozne rychle vybil a nebo mi přišlo že to ukazovalo blbě % po restartování najednou naskočilo třeba 20% zpátky. Měl sem originalni nabíječku ale ta se mi rozbila tak sem začel nabíjet nabíječkou od xiaomi. Tedka posledních 5 dní sem nabíjel jen powerbankou a nebo usb portem ve stolní lampičce a najednou vydrží zase jak má jako dřív. Muže na to mít vliv ta nabíječka a nebo je to jen nejaká náhoda? Děkuji za odpovědi.
I když mi není jasná technická stránka věci, skoro určitě na to bude mít vliv ta nabíječka. Mám stejný problém s Blackberry Q20 Classic (vybíjí se relativně normálně nebo pomalu do cca 40% a pak klidně během pár minut "klekne") a ten mě dokonce upozorňuje, že problémy s nabíjením mi vyřeší originální nabíječka, kterou samozřejmě prakticky nepoužívám. Takže na parametrech zdroje, kterým nabíjíš, docela dost záleží.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.