Nejste přihlášen/a.
Prosím, chci se zeptat, jakým způsobem se dají stahovat videa z Youtubu? I s označením VEVO? Zkoušel jsem to přes ONLINEVIDEOCONVERTER a to mě nejde. Dá se to i jiným způsobem stáhnout? Jedná se mě jen o 5 videoklipů. Případně díky
Dobrý den, spusťte si na YouTube požadované video (VEVO), dejte pauzu, v adresním řádku umažte písmena ube z youtube.com a dejte Enter. Na té další stránce, která se načte, si zvolte MP4(Video) a kvalitu (já dávám jen 360p, protože na 460p nesedí nějak zvuk) a můžete stahovat MP4 do PC. Zdravím!
Doufám, že kolegové nepřehlédli, že jde o videa s označením VEVO, u kterých je skutečně stahování někde nefunkční. Snad to mají vyzkoušené.
Já už dlouhodobě používám stránku convert2mp3.net/...
A to jak na stahování jen zvuku (MP3), tak videí (MP4).
Pokud chete video, tak vyberte možnost MP4 a zvolte následně co nejvyšší kvalitu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.