Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stahování videí

Od: dudak odpovědí: 6 změna:

Prosím, chci se zeptat, jakým způsobem se dají stahovat videa z Youtubu? I s označením VEVO? Zkoušel jsem to přes ONLINEVIDEOCONVERTER a to mě nejde. Dá se to i jiným způsobem stáhnout? Jedná se mě jen o 5 videoklipů. Případně díky

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, spusťte si na YouTube požadované video (VEVO), dejte pauzu, v adresním řádku umažte písmena ube z youtube.com a dejte Enter. Na té další stránce, která se načte, si zvolte MP4(Video) a kvalitu (já dávám jen 360p, protože na 460p nesedí nějak zvuk) a můžete stahovat MP4 do PC. Zdravím!

doplněno 29.05.19 14:42:

Doufám, že kolegové nepřehlédli, že jde o videa s označením VEVO, u kterých je skutečně stahování někde nefunkční. Snad to mají vyzkoušené.

nepřehlédli, vyzkoušené, radši jsem si to ještě ověřil, bez problému jsem stáhl VEVO video v 1080p

hodnocení

0x

Nejjednodušší a bez dalšího nastavování je použít FreeRapid Downloader, nebo YTD.

hodnocení

0x

Já už dlouhodobě používám stránku convert2mp3.net/...

A to jak na stahování jen zvuku (MP3), tak videí (MP4).

Pokud chete video, tak vyberte možnost MP4 a zvolte následně co nejvyšší kvalitu.

Váš odkaz je zavirovaný.

Stahování videí
*smich* ano, na stránce jsou reklamy. Když na ně nebudete klikat, můžete být v klidu ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]