Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nefunkční blesk

Od: petrbacuvka odpovědí: 7 změna:

Zdravím, přestal mi na nikonu D3100 fungovat blesk- přestal bleskat, a teď asi po roce přišla další potíž a to ta, že si myslí, že je pořád stisklé tlačítko pro nastavení blesku a tak na hlavní obrazovce je pořád v nastavení blesku a nemůžu nic jiného nastavit (myslí si, že chci nastavovat blesk).

Když ale na tělo z kříže zatlačím, tak se to jakoby uvolní a můžu nastavovat a pracovat s ním (dokud ho tak držím stisklý). Tlačítko je v pořádku, přemýšlel jsem o nějaké vadě na plošném spoji - trhlina v cestičce či tak něco...

Nenapadá vás něco?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

24.05.19 09:41
hodnocení

4x

Servis.

zivezkus
hodnocení

0x
Zkus poradnu zive snad to nebude bráno jako reklama.

A co by se tam tak asi dověděl jiného? Tam jsou nějací lepčí eksperti nebo co?

jackbrno
Tam jsou hlavně nasraní důchodci

hodnocení

0x

V manuálním režimu to dělá taky? Ale stejně jedině servis...

petrbacuvka
hodnocení

Ano i v manuálním režimu... V servisu řekli, že tlačítko je v pořádku, že by se musela měnit celá deska, a u tohoto modelu se to již nevyplatí... Ale vzhledem k tomu, že to občas dělá občas ne- když zatlačím do kříže..- tak očekávám mechanickou chybu právě v podobě prasklé cestičky na DPS co něco podobného, ale to jsem nenašel... Tak nevím co hledat...

Na bazosi je v ponuke jeden na ND za 900.Podľa popisu predávajúceho, by sa možno dalo dať dokopy jeden funkčný.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]