Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak s malými reproduktory?

Od: danuska1 odpovědí: 8 změna:

Ahoj,píši s malu prosbičkou. Omlouvám se,že otázka bude jako od duté hlavy :),ale vždy vše kolem techniky dělá přítel a není doma. Koupila jsem tyto malé reproduktory,účelem je připojit k notebooku,aby byl lepší zvuk u přehrávaných videí (doporučili mi je pro nenáročného uživatele k notebooku v obchodě). Myslela jsem,že je jednoduše dám do zdířky noťase a zapnu :). Repráčky však mají viz foto na jednom kabelu klasické usb ukončení,na druhém jack. Na NTB (Aspire ES 15) ale mám na jack jediný otvor,a to na sluchátka. Je to tedy určené na připojení k mobilu,ne? Když je normálně připojím jen přes usb port,tak nic. Vím,že je to hloupá otázka,ale co dělám špatně?:) Dík moc

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nitram18
hodnocení

3x
Zdravím, budete muset zapojit oboje, USB je pro jejich napájení aby nemusely být zapojeny do zásuvky.

vernon
hodnocení

2x
Nevím, co ti není jasné. Připoj USB a jack a musí to hrát.

hodnocení

1x
Sluchátka nebo reproduktory, to je pro notebook to stejné. Je to prostě zvukový výstup. Takže USB slouží k napájení, Jack slouží k přenosu zvuku. Když zapojíte obojí, musí to fungovat ;)
elina*
Ona pise,ze nema jack na notasu kam pichnout :),ze jedinou dirku ma na sluchatka a tam ji to nehraje,pokud to chapu
Ne, píše že když je připojí jen do USB, tak nic. Tu pasáž s Jackem, sluchátky a mobilem jsem moc nepochopil, ale audio výstup tam určitě má :)
vernon
Píše, že na NTB zdířku na sluchátka má. Asi si myslela, že jack je jen pro připojení k telefonu a USB jen k připojení do počítače. Tak to samozřejmě není. Navíc je na tom obrázku vidět, že ten USB má jen napájecí piny a datové tam stejně ani nejsou...

danuska1
23.05.19 19:08
hodnocení

Jak s malými reproduktory?
Jak s malými reproduktory? #2

lmg
hodnocení

0x

Stránka reproduktorů u výrobce.

Jak už je napsáno, musí být zapojené oba kabely.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]