Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Huawei y6 2019

Od: begi25® odpovědí: 8 změna:

Zdravim-Mam novy tel.Je možne nahrat si svoji hudbu jako vyzvaneni? To same na sms.A poprosim nekde sem četl že Huawei nalepuje automaticky ochranou folii? Možno se mylim.Koupil sem si Clipove pouzdro.je super na ochranu padu.A tak se zajimam je dobra volba tvrzene sklo to nejlepši 5d za cenu 230 kč.jinak se prodava za 298 kč plus doprava 130kč.Stači klipove pouzdro nebo si poridit och.sklo.Moc krad dekuji za rady.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Mám telefon Huawei a ochranné sklo (nikoli fólii, tvrzené sklo je lepší), jsem si koupil rovnou k telefonu (mám ho od O2) a sklo se nelepí. Drží pomocí statického náboje. Hudbu si můžeš do telefonu stáhnout z počítače. Dělám to u každého telefonu, co jsem kdy měl. Stačí zvuk (mp3) upravit, aby měl podobnou velikost jako mají originální zvuky.

Netřeba vůbec nic upravovat, prostě do mobilu dám mp3 a tu si pak nastavím jako zvonění. Nastavit si můžu jakoukoliv písničku co mám v mobilu.

mikihans - OK, je to možné, já používám stále stejnou melodii, ale pamatuji si, když jsem to před lety dělal poprvé (byl to tuším můj druhý mobil), musel jsem velikost upravit. Nechtělo to fungovat. Dnes už to zřejmě není nutné. Vše jde dopředu.

V pohodě, já jen že by to případného neznalého člověka mohlo odradit, kdyby bylo potřeba ještě zvuk nějak upravovat :)
Stačí klidně přímo v prohlížeči v mobilu stáhnout mptrojku (např. z ulozto) a nastavit ji jako vyzvánění.

hodnocení

Ješte bych rad kamaradi se zeptat když už mam mp3 v počitači tak jakym spusobem dostat do telefonu vyzvaneci melodii.Nezlobte se,nemam ani paru jak to udelat.Hlavne mne zajima vyzvaneni mision inposibe snad sem to napsal spravne.A na sms Klobouček z pohadky Tři veterani.Dekuji všem za pomoc.

Připojíš telefon k počítači, zobrazí se ti jako fleška a tu skladbu nakopíruješ do nějaké složky. Musíš si ale pamatovat kam, abys ji pak našel, až budeš ten zvuk nastavovat. Ideální by bylo použít program HiSuite, když máš tel. Huawei, nebo My Phone Explorer, které jsou pro správu telefonu. Když ale nemáš o tom ani páru, bude to problém. Chce to trochu znalostí, jak s nastavením, tak potom s orientací ve složkách.

Připojte mobil k počítači USB kabelem. V mobilu se vám pravděpodobně zobrazila po stažení lišty možnost výběru módu, tam vyberete mediální zařízení (MTP). V "Počítači" se vám zobrazí mobil jako mediální zařízení. To otevřete, otevřete paměť, najděte si (pokud ji tam máte) složku Ringtones a vložte mp3 soubor tam. Pokud složku Ringtones nemáte, dejte to třeba do složky Music, či do nějaké jiné, jen si pamatujte, do které to bylo.

Potom mobil od počítače odpojte, otevřete na mobilu nějaký správce souborů, tam si v oné složce soubor najděte a dlouhám podržením prstu nastavte jako vyzvánění. Taky by to mělo jít nastavit přímo v nastavení telefonu - zvuky a upozornění, případně přímo v hudebním přehrávači. Každý mobil (výrobce) to bude mít pravděpodobně trošku jinak, tohle je obecný návod, který souhlasí s mým telefonem (Xiaomi). Žádný novější Huawei po ruce nemám, abych vyzkoušel přesně.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]