Nejste přihlášen/a.
Zařizujeme novou kuchyň a zajímají mně zkušenosti se spotřebiči MORA - jsme lehce patrioti :D - mikrovlnka, trouba, varná deska, myčka... máte někdo zkušenost? Díky
Co se týče sporáku,tak vyberte raději Moru a to z důvodu velikostí plechů do trouby.V obchodech je mají většinou pro Moru.Doma máme sporák se sklokeramickou deskou zn. Beko.Je dobrá a levnější než Mora.Ale je problém s plechy.V obchodech chodíme s metrem a přeměřujeme.A přitom nám doma zbyly po starém sporáku Mora spousta plechů,které nelze použít.
Už jsem to tu někde psal - zkušenost s digestoří Mora naprosto strašlivá. Pozdější zjištění - vyrábí se v Polsku. Myslím, že tradiční výrobky - sporáky apod. se vyrábí stále u nás, také si na ně výrobce troufá dát 5 letou záruku, tak těm byých věřil - ostatní s velkou opatrností. Není to dávno, kdy jsem fandil českým značkám a vždy nejprve koukal po Moře, Etě apod. (zařizujeme se kompletně), jenže jsem brzo zjistil, že už to není, co bývalo a že to český výroba už zdaleka není. Asi bych od Mory nic jiného než sporák či varnou desku a troubu nechtěl.
Mám nedobrou zkušenost s myčkou Mora MI 61010E a to konkrétně s těsněním ve dveřích - po asi čtvrt roce začalo vypadávat, vtahovat se do vnitř při pojíždění s vozíčkem, následně začala voda protékat ze dvířek. Dopracovali jsme to až k výměně myčky za novou, tu samou - máme jí ani né rok a už to zase dělá totéž, jen to ještě neteče, takže zase půjdeme reklamovat. Jinak, ale myčka myje dobře...
Ahoj,
sice nemám s modernějšími spotřebiči mora zkušenost, ale taky zrovna zařizujeme kuchyň a zašla jsem do specializované prodejny kuchyňských spotřebičů a tam mě od mory odrazovali, že prý je to Čína, že mám dát přednost spotřebičům, kde se výroba drží v Evropě, nejlepší je prý Brandt z FR, ale je to hodně o ceně a fagor údajně taky ujde. Mora prý nemusí mít srovnatelné rozměry s jinými značkami, takže se může stát, že když budete chtít vyměnit varnou desku od mory tak budete muset koupit i novou pracovní desku a udělat nový otvor. Tolik co jsem slyšela od odborníků
Zdravím v létě 2008 jsme zakoupili vestavné spotřebiče MORA: trouba VT14000, indukční deska 4510, myčka MI61010E. Ze začátku jsme byli se vším naprosto spokojeni. Později začala zlobit myčka - zastavoval se programátor. Aktuálně řeším s prodejcem reklamaci, neboť se chyba opakovala již po třetí. Indukční deska začala zlobit asi po roce - kdy prostě nereagovala na hrnec. Byla to konstrukční vada, prý to teď již řeší jinak to uchycení. Jediné s čím jsem naprosto spokojena je trouba - taky byla jediná z těch tří vyrobena v ČR, indukční deska byla made in EU a myčka byla z Číny.
Jediné plus je v tom, že jsme stihli reklamovat v záruce.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.