Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Máte zkušenosti s MOROU?

Od: jinka* odpovědí: 14 změna:

Zařizujeme novou kuchyň a zajímají mně zkušenosti se spotřebiči MORA - jsme lehce patrioti :D - mikrovlnka, trouba, varná deska, myčka... máte někdo zkušenost? Díky

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Co se týče sporáku,tak vyberte raději Moru a to z důvodu velikostí plechů do trouby.V obchodech je mají většinou pro Moru.Doma máme sporák se sklokeramickou deskou zn. Beko.Je dobrá a levnější než Mora.Ale je problém s plechy.V obchodech chodíme s metrem a přeměřujeme.A přitom nám doma zbyly po starém sporáku Mora spousta plechů,které nelze použít.

hodnocení

2x

Už jsem to tu někde psal - zkušenost s digestoří Mora naprosto strašlivá. Pozdější zjištění - vyrábí se v Polsku. Myslím, že tradiční výrobky - sporáky apod. se vyrábí stále u nás, také si na ně výrobce troufá dát 5 letou záruku, tak těm byých věřil - ostatní s velkou opatrností. Není to dávno, kdy jsem fandil českým značkám a vždy nejprve koukal po Moře, Etě apod. (zařizujeme se kompletně), jenže jsem brzo zjistil, že už to není, co bývalo a že to český výroba už zdaleka není. Asi bych od Mory nic jiného než sporák či varnou desku a troubu nechtěl.

honza2581*
hodnocení

0x

Digestoře a sporáky Mora jsou skvělé

hodnocení

0x

jsou kvalitní, myslim si, že s nimi problém nebude. Ale konkurence je o něco levnější. Mám digestoř MORA, žádnej zázrak. Očekávání splnila. Je celkem i hlučná. Cena by taky mohla být nižší. Je to kousek plechu s motorkem. *vtip*

hella*
hodnocení

0x

Mám dlouholetou zkušenost se sporákem Mora 3171 se sklokeramickou deskou - a jen tu nejlepší. Jde už pochopitelně o cca 11 let starý typ, ale jedinkrát "nezazlobil", takže značku můžu vřele doporučit. Rovněž se nám maximálně osvědčil kombinovaný kotel Mora - sloužil bezchybně skoro 25 let.

kahsa*
hodnocení

0x

Zdravím,doma dřív jsme měli elektrickou trobu s plynovým vařičem a sloužila prej bez problemu ňakých 15let. Asi bych se toho nebál,taky radši koupím náš (pokud je jěště něco ubec český výrobek) výrobek. A ne made in china apod... *plac*

martinafejlkova
hodnocení

0x

Máme indukční desku Mora a funguje dobře. Jen trochu píská (i vypnutá), ale při zabudování to není slyšet (pokud nebydlíte na samotě v absolutním tichu...)

Také pečící trouba nám funguje dobře.

Nyní vybíráme digestoř. Mora asi jen vyšší model kvůli hlučnosti.

papene*
hodnocení

0x
Něco podobného
Autor: millicz Datum: 29.07.09 13:19 odpovědí: 10
Zdravím a prosím o názor. Zařizujeme novou kuchyň a rozhodli jsme se pro spotřebiče zn. Mora. (Vestavná trouba, mikrovl. trouba, varná deska a myčka). Máte zkušenosti s touto značkou? Děkuji za odpovědi.
poradte.cz/...

mpd
hodnocení

0x

Mám nedobrou zkušenost s myčkou Mora MI 61010E a to konkrétně s těsněním ve dveřích - po asi čtvrt roce začalo vypadávat, vtahovat se do vnitř při pojíždění s vozíčkem, následně začala voda protékat ze dvířek. Dopracovali jsme to až k výměně myčky za novou, tu samou - máme jí ani né rok a už to zase dělá totéž, jen to ještě neteče, takže zase půjdeme reklamovat. Jinak, ale myčka myje dobře...

teri*
hodnocení

0x

Ahoj,

sice nemám s modernějšími spotřebiči mora zkušenost, ale taky zrovna zařizujeme kuchyň a zašla jsem do specializované prodejny kuchyňských spotřebičů a tam mě od mory odrazovali, že prý je to Čína, že mám dát přednost spotřebičům, kde se výroba drží v Evropě, nejlepší je prý Brandt z FR, ale je to hodně o ceně a fagor údajně taky ujde. Mora prý nemusí mít srovnatelné rozměry s jinými značkami, takže se může stát, že když budete chtít vyměnit varnou desku od mory tak budete muset koupit i novou pracovní desku a udělat nový otvor. Tolik co jsem slyšela od odborníků

millicz*
hodnocení

0x

zdravím, taky jsem zařizovali kuchyň ve stylu MORA a zatím vše OK!

mil®
hodnocení

0x

Se sporák se sklokeramickou deskou jen ty nejlepší.

antynka*
hodnocení

0x

My máme troubu Mora a zatím spokojenost - máme jí přes rok. Naši měly plynovou troubu Mora a odešla jim... Jako u všech výrobků a u všech výrobů záleží na tom, na jaký kus narazíte.

romili
hodnocení

0x

Zdravím v létě 2008 jsme zakoupili vestavné spotřebiče MORA: trouba VT14000, indukční deska 4510, myčka MI61010E. Ze začátku jsme byli se vším naprosto spokojeni. Později začala zlobit myčka - zastavoval se programátor. Aktuálně řeším s prodejcem reklamaci, neboť se chyba opakovala již po třetí. Indukční deska začala zlobit asi po roce - kdy prostě nereagovala na hrnec. Byla to konstrukční vada, prý to teď již řeší jinak to uchycení. Jediné s čím jsem naprosto spokojena je trouba - taky byla jediná z těch tří vyrobena v ČR, indukční deska byla made in EU a myčka byla z Číny.

Jediné plus je v tom, že jsme stihli reklamovat v záruce.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]