Nejste přihlášen/a.
Milí diskutující, máte Někdo prosím tip na spolehlivý a hlavně vyzkoušený set top box na plánovanou digitalizace televize? Bratr nám koupil značku Alma, ale nejsme spokojeni. Uvítám tip od někoho, kdo koupil a je s přístrojem spokojený -děkuji moc a příjemný den všem.
simonka: na satama nespoléhejte.odpovídá všude a někdy blbě.není digitální televize,ale digitální vysílání a to je rozdíl.Za pár korun jsem koupil zn. Strong 5006 - jednoduché nastavení v češtině a nemusel jsem nikoho volat aby mi to nastavoval a šteloval a mám internet i ve starém televizoru.
No jo no.Když policajt a taxikář má vždycky pravdu.
Podívám se na netu a stejně je to jedno jaká značka.Schválně kde se vyrábějí součástky a kde se to montuje dohromady? Pak se jen dá nějaká nálepka,ale vnitřek je prakticky stejnej.A máte i v tom evolvu internet v televizoru?
satam: tak jsem se na ten čínskej ,,zázrak,, evolvo co dopučujete podíval a ano,je to čínskej výrobek,stejně jako strong.*-neodladeny system, nulova podpora, nekompatibilita nekterych aplikaci.atd...Takže máte doma stejnej šmejd jako já a jsem s ním spokojenej stejně.jako vy.Jenom tam máte nalepenou jinou značku.
Nenapsal jste jakou konkrétní značku co už rok máte - můžete nahrávat na flešku nebo externí disk,máte přes něj připojení na internet na televizor,připojejí na hdmi nebo i scart? Opožděné nahrávání a ještě různé ,,věci,, které jsem ještě nezkusil?
Simonko, televize už je dávno digitální. Takže jsi trochu zpátky. Pokud chceš settopbox pro DVB-T2, pak ti rád doporučím EVOLVEO, které už k obecné spokojenosti používám cca 1 rok. Ovšem musíš mít někoho, kdo ti ten STB naladí a nastaví. Jinak mi budeš nadávat a stěžovat si, co jsem ti to doporučil
Tak pokládej otázky jasně. Na další jsem ti jasně odpověděl.
@simonka: Vím, že Evolveo není zázrak. Mně slouží dobře a za tu cenu se zlobit nemohu.
Jinak se omlouvám, ale ten dotaz opravdu nebyl úplně jasný.
Od set top boxů za pětistovku nemůžete očekávat zázraky, jedno jestli Evolveo, Sencor, Strong či cokoli... Jako hrajou, ale mají dlouhé odezvy při startu a přepínání, občas mouchy že zamrznou, nenahrávají nebo naopak nahrávají bez povelu atd... Mám takový u TV v ložnici, takže tam to nějak neřeším. Jako hlavní přijímač bych doporučil už něco sofistikovanějšího, což je kolem ceny 1500+, a hlavně pročetl recenze.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.