Zdravím a na začátek vím, že jsem to skopal. Mám tablet Samsung Galaxy Tab 2 10.1 a chtěl jsem si nafleshovat LineageOS přes ODIN. Bohužel se nepovedlo a tablet načítal pouze logo samsung a OS nenačetl. Najednou už nejde vůbec nic, jen při připojení nabíječky se ukáže baterie, která se ani nenačítá. Nic jiného s tím nejde dělat. Nemáte nějakou radu, co s tím? Děkuji za každou radu.
Děkuji za radu. Teď jsem se tímto způsobem dostal do CWM Recovery. Mám vloženou sd kartu se zip souborem, kde je nový OS. Když dám install zip from sdcard a vyberu, tak mi po pár vteřinách naběhne android s otevřeným břichem a vykřičníkem a nelze pokračovat dál. Lze to nějak vyřešit, i když nemám práva root a pravděpodobně zamklý bootloader? Děkuji.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.