Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč nevibrují chytré hodinky?

Od: wanesa* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, mám nové chytré hodinky Q18, vše na nich funguje jak má, ale nemůžu přijít na to,jak spustit vibraci .Zkušela jsem to včera cca 5 hodin.Spárovat,odpárovat,odinstalovat BT ,vyndat baterku...a restartovat,fakt už nevím,i když vibrace na zvonění je nastavená,hodinky vůbec nevibrují,když nastavím jen zvonění ,tak zvoní.Vlastně co je mám,nezavibrovaly ani jednou.

Mám ještě 2 smartwatch hodinky a u těch s vibrací žádný problém není.A já používám na zvwění na ruce pouze vibraci.Může mi někdo poradit, ,jestli je to vadný kus, nebo něco dělám špatně?

Děkuji za každou odpověď.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

21.05.19 15:05
hodnocení

0x

Tady

hodnocení

0x

Tady máš manuál, o vibracích tu není ani čárka. Za tu cenu asi moc chytré nebudou.

Ale zase za tu cenu má chytré hodinky troje:)

Pravda, jedny které fungují...to by asi byla lepší volba.

pi*

Vždyť píše že vše funguje jak má!*ua*

wanesa*
hodnocení

Děkuji za "chytré odpovědi".Přímo v nastavení hodinek je možnost vibrace nebo zvonění.Nastavení vibrace nefunguje.Koukám,že tady budou asi všichni,co mají chytré hodinky min.za 5 tisíc,že?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]