Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čím vyleštit poškrábané sklíčko hodinek?

Od: itonda® odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

mám drobný problém, potřeboval bych poradit, čím se dají vylešit drobné rýhy na safírovém sklíčku u náramkových hodinek? Po přejetím rukou nejdou cítit, pouze pod určitým úhlem a pod přímým světlem.

Na internetu jsem našel tipy se zubní pastou, ale to vůbec nepomohlo.

Děkuji za pomoc!

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

re4zon
hodnocení

0x
Necim jako je tohle
hodinar-frydl.sluzby.cz/...
hodnocení

Nepoškodí to dotykový displej? Je to celkem velké balení, což nevyužiji.

Než mi došlo ochranné sklíčko, tak hodinky mají něco málo za sebou. :(

re4zon
No tak zkuste najit mensi ;) dotyk by to snad poskodit nemelo, ten neni ve vrchni vrstve, ale zarucit vam to nemuzu.

hodnocení

0x

Tady to máš ani ne za "doláč"alias 23 korun českých, i s dopravou. Výběr hrubozrnosti - vyšší číslo jemné, nižší hrubé. Akorát si budeš muset chvíli počkat, než to dojde. Ale rozdíl ceny dosti podstatný. Výběr hrubosti možno provést podle informace v nabídce. Digitizer (dotykové ovládání) by to poškodit němělo. Sklo nesmí prasknout. :)

aliexpress.com/...

alus

Mi se kdysi podařilo vyleštit sklíčko na hodinkách silichromem A.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]