Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,poradil by tu někdo jaký typ baterie používají hodinky Casio AQ-230?baterie mi při demontáži někam zapadla a nemůžu ji najít,děkuji.
Google tvrdí SR920W.
Třeba zde.
Cena kolem 30,- Kč. ( Heureka)
Ceny od 16,- Kč.
Ano, jak už bylo řečeno, hodinář si poradí. Můžu říci, že jsem používal také dlouhá léta hodinky Casio (ještě je mám někde v šuplíku a funkční) a byl jsem nadmíru spokojen. V návodu bylo napsáno, že baterie vydrží 7 let (což mě tenkrát dost překvapilo) a mě vydržela 12let. Tomu říkám kvalitní výrobek. Myslím jak hodinky, tak baterie.
V návodu bylo napsáno, že baterie vydrží 7 let [...] a mě vydržela 12let
Jestli to byly digitálky s funkcema, tak tam se výdrž počítá při určité frekvenci používání těch funkcí (budík 5x týdně 20 sekund pípání, stopky X-krát za týden, světýlko Y-krát za měsíc na 1 sekundu atd.)
Jsou to hodinky velmi podobné jako na obrázku. Byly koupené tenkrát v prodejně hodinek a klenotů (žádný Vietnam). Dokud sloužily dobře oči, nebyl problém, dnes je to horší. Proto jsou v šuplíku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.