Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Baterie do hodinek Casio AQ-230

Od: zbs* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,poradil by tu někdo jaký typ baterie používají hodinky Casio AQ-230?baterie mi při demontáži někam zapadla a nemůžu ji najít,děkuji.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lmgify
hodnocení

2x

Google tvrdí SR920W.

Třeba zde.

doplněno 20.05.19 10:46:

Cena kolem 30,- Kč. ( Heureka)

doplněno 20.05.19 10:50:

Ceny od 16,- Kč.

hodnocení

0x

Zajdi k hodináři, stejně ji patrně jinde nekoupíš. On si bude vědět rady.

hodnocení

0x

Ano, jak už bylo řečeno, hodinář si poradí. Můžu říci, že jsem používal také dlouhá léta hodinky Casio (ještě je mám někde v šuplíku a funkční) a byl jsem nadmíru spokojen. V návodu bylo napsáno, že baterie vydrží 7 let (což mě tenkrát dost překvapilo) a mě vydržela 12let. Tomu říkám kvalitní výrobek. Myslím jak hodinky, tak baterie.

lmgify

V návodu bylo napsáno, že baterie vydrží 7 let [...] a mě vydržela 12let

Jestli to byly digitálky s funkcema, tak tam se výdrž počítá při určité frekvenci používání těch funkcí (budík 5x týdně 20 sekund pípání, stopky X-krát za týden, světýlko Y-krát za měsíc na 1 sekundu atd.)

Jsou to hodinky velmi podobné jako na obrázku. Byly koupené tenkrát v prodejně hodinek a klenotů (žádný Vietnam). Dokud sloužily dobře oči, nebyl problém, dnes je to horší. Proto jsou v šuplíku.

Baterie do hodinek Casio AQ-230
lmgify

Tyhle digitálky byly sen každého kluka tak v druhé polovině 80.tých let. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]