Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.
Poradí prosím někdo jak nastavit v mobilním telefonu Samsumg J5 roamming? Dceři nejde na Slovensku ani volání, ani sms ani internet a když jsem volal operátora, řekl mi, že v paušálu má všechno nastavené dobře, ale ať se podívá, zda to má povolené i v mobilu. Mám stejný typ mobilu, ale v nastavení to nemohu najít. Děkuji.
V manuálu nastavení roamingu na str. 8 a 17.
Ještě je možné, že má špatně nastavenou síť.
Vzhledem k tomu, že tyto věci dnes běžně zvládají nastavit 7leté děti, bych doporučoval, aby se dcera zeptala nějakého kamaráda.
Děkuji za reakci, ale Vaše odpověď mi moc nepomohla. Myslel jsem že někdo poradí. Dcera se na Slovensku nemá na koho obrátit. A dle mého má nastavené snad všechno, ale telefon jí stále nejde, tak hledáme kde je chyba.
Pokud je na straně operátora vše v pořádku (pro vyloučení této záležitosti bych zkusil přendat SIMku do jiného telefonu), tak potom může být problém v nastavení "preferované sítě"..nutné také je nastavit "vybrat síť automaticky".
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.