Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Set top box (DVB-T2)

Od: bronislava® odpovědí: 7 změna:

Koupila jsem set top box značky Tesla a již druhá závada během měsíce.Který je nejméně poruchový? Důležité je, aby nastavení bylo v Češtině. Děkuji.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Spolehlivou stálicí jsou modely firmy TechniSat. Nejsou nejlevnější, ale fungují.

omko.cz/...

vernon
hodnocení

0x
Je to jedno. Všechny na českém trhu mají češtinu a všechny se vyrábějí v Číně se stejných součástek a potom se na ně nalepí různá loga. Prostě jsi jen narazila na hůře vyrobený kus...
dvbt2

Všechny na českém trhu mají češtinu a všechny se vyrábějí v Číně se stejných součástek a potom se na ně nalepí různá loga.
Ani jedna věc není pravda.

dvbt2 - plácáš hlouposti, taková "rada" je k ničemu.

dvbt2

Třeba takový Technisat není vyráběn v Číně a nekoupíš ho pod jiným logem.

Ano rada od vernon je k ničemu.

hodnocení

0x

Podívej se na reference, na prodejních webech. Stačí zadat do vyhledávače Settop box DVB-T2 HEVC.

olinl
hodnocení

0x

Mě před půlrokem doporučili antenáři ze set-top boxů Zircon, údajně je s nimi nejmenší problém po technické stránce. Ještě jejich nákupčí dodal, že by byl lepší ten ve vyšší cenové relaci od 2500,-Kč "vejš" nebo koupit rovnou novou televizi. No set-top box Strong 8211 mi nesedl a po druhé reklamaci mi vrátili peníze. Za mě- pokud bych měl pět let starou televizi bez novějšího systému zpracování signálu, koupil bych novou televizi-jeden dálkový ovladač stačí. Možná to ale vyvolá další otázku, jakou televizi..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma DVB-T2

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]