Nejste přihlášen/a.
Koupila jsem set top box značky Tesla a již druhá závada během měsíce.Který je nejméně poruchový? Důležité je, aby nastavení bylo v Češtině. Děkuji.
Všechny na českém trhu mají češtinu a všechny se vyrábějí v Číně se stejných součástek a potom se na ně nalepí různá loga.
Ani jedna věc není pravda.
Mě před půlrokem doporučili antenáři ze set-top boxů Zircon, údajně je s nimi nejmenší problém po technické stránce. Ještě jejich nákupčí dodal, že by byl lepší ten ve vyšší cenové relaci od 2500,-Kč "vejš" nebo koupit rovnou novou televizi. No set-top box Strong 8211 mi nesedl a po druhé reklamaci mi vrátili peníze. Za mě- pokud bych měl pět let starou televizi bez novějšího systému zpracování signálu, koupil bych novou televizi-jeden dálkový ovladač stačí. Možná to ale vyvolá další otázku, jakou televizi..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.