Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sháním ruční vysavač

Od: dasenka odpovědí: 11 změna:
Zdravím, mohl by mi někdo doporučit nějaký výkonný ruční vysavač? Koupila jsem si jeden, který je, ale úplně k ničemu, nemá žádný tah, nic nevysaje. Platila jsem za něj kolem 4000kč. Ale to nehraje roli. Pokud někdo má zkušenosti, budu vděčná.
Děkuji

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

0x

to myslíte takové to pidivysávátko do ruky? Tak na to zapomeňte , že to bude mít nějaký tah, obzvláště je-li na baterii.
Nemá to totiž výkon už na motoru, takže to nevytvoří požadovaný podtlak. To jsou vyhozené peníze
mám na mysli něco takového: obi.cz/...

dasenka
hodnocení

Ano, podobný mám doma. Není první už jsem jich vystřídala několik. Upřímně máte pravdu, pokud to vysává, tak pouze tak z 10%. Doufala jsem, že najdu nějaký třeba za 20 000kč, ale profesionální a hlavně funkční, ale nic takového jsem nenašla.
Takže mám asi nejspíš smůlu. Spoustu lidí tvrdí, že to je zbytečnost. Ale děkuji za odpověď.
111®

já ho měl v práci, dokonce do zásuvky, byl tak dobrý na vysátí počítače, jinak na nic..

jabraka*

Říkalo se jim DROBKOŽROUT.

JB

hrb
hodnocení

0x
rovus.cz/... já mám tento a velká spokojenost

Zrovna tohle by trochu fungovat trochu mohlo dík rotačnímu kartáči, ten princip fungoval už před 50 lety u tzv. mechanických košťat

Ale pro změnu to není ruční vysavač, který tazatelka hledá...ale je to tyčový, jak sám název napovídá...

hodnocení

0x

A já mám od Rovus-u tento výkonný ohřívač d/......dokonce celých 370W!...vytopí velkou místnost a jedna hodina topení vyjde na 1,79Kč...naprostá spokojenost. Opravdu to není reklama...Jen pro úplnost dodávám, že prodejce zapomněl uvést, že je to na přitápění v letních měsících...už to na Poradně bylo vícekrát...

123*

Jako vysavač to nevypadá

Pro 123 (taky pro hrb) Tak to máte výborný postřeh; protože ani ten vysavač z odkazu výše (reklama) není "pořádný" vysavač, jaký hledá tazatelka...

jabraka*
hodnocení

0x

Při vysávání je nutno překonat hlavně elektrostatickou sílu,kterou je prach v koberci držen.A to chce turbinu s vysokými otáčkami a příkonem aspoň 600 W.

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]