Zdravím, mohl by mi někdo doporučit nějaký výkonný ruční vysavač? Koupila jsem si jeden, který je, ale úplně k ničemu, nemá žádný tah, nic nevysaje. Platila jsem za něj kolem 4000kč. Ale to nehraje roli. Pokud někdo má zkušenosti, budu vděčná. Děkuji
to myslíte takové to pidivysávátko do ruky? Tak na to zapomeňte , že to bude mít nějaký tah, obzvláště je-li na baterii. Nemá to totiž výkon už na motoru, takže to nevytvoří požadovaný podtlak. To jsou vyhozené peníze mám na mysli něco takového: obi.cz/...
dasenka
Ano, podobný mám doma. Není první už jsem jich vystřídala několik. Upřímně máte pravdu, pokud to vysává, tak pouze tak z 10%. Doufala jsem, že najdu nějaký třeba za 20 000kč, ale profesionální a hlavně funkční, ale nic takového jsem nenašla. Takže mám asi nejspíš smůlu. Spoustu lidí tvrdí, že to je zbytečnost. Ale děkuji za odpověď.
A já mám od Rovus-u tento výkonný ohřívač d/......dokonce celých 370W!...vytopí velkou místnost a jedna hodina topení vyjde na 1,79Kč...naprostá spokojenost. Opravdu to není reklama...Jen pro úplnost dodávám, že prodejce zapomněl uvést, že je to na přitápění v letních měsících...už to na Poradně bylo vícekrát...
Při vysávání je nutno překonat hlavně elektrostatickou sílu,kterou je prach v koberci držen.A to chce turbinu s vysokými otáčkami a příkonem aspoň 600 W.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.