Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Můj notebook po zapnutí jde do režimu spánku

Od: mik* odpovědí: 11 změna:
Dobrý den před měsícem sem hrál minecraft najednou seto vyplo myslel jsem žeto je nabíječkou nebo baterie je K.O tak sem čekal hodinu zapl sem to a pak seto dalo do režimu spánku jeto základní deska nebo baterie prosím poraďte.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, jako první zkuste z vypnutého NTB vyndat baterii (pokud to jde), po chvilce ji tam zase dobře vložte a NTB zapněte. Můžete zkusit i provoz NTB s vyndanou baterií a na adaptér do zásuvky. OS naběhne a až potom jde NTB do režimu spánku? HDD běží, resp. je slyšet jeho normální zvuk a svítí jeho kontrolní LEDka? Ventilátor běží? Po zapnutí NTB vidíte něco na jeho obrazovce? Lze se dostat do BIOSu či spustit nouzový režim? Doplňte informace (případně i značku a typ NTB i OS). Zdravím!

doplněno 10.05.19 18:14:

mik - člověk s normálním sluchem a zrakem by mohl poznat, jestli se jeho NTB nějak projevuje (jako když ještě fungoval, ventilátor si tiše vrčel a blikala LEDka při chodu HDD) nebo je po smrti. Ovšem, pokud je opravdu jen ticho, tak to může být i o přehřátí NTB, resp. špatný nebo silně zaprášený ventilátor, který nechladí a NTB nenaběhne. A jestli jste provozoval NTB (hrál hry) např. na peřině, tak může být "uvařený" (t.j. porouchaný).

doplněno 10.05.19 21:15:

mik - když jsem zde začal odpovídat, tak jsem ještě nevěděl, že jste již NTB rozebral. Nevím, jestli je ventilátor funkční. Nevím, jestli je vnitřek NTB zaprášený. Nevím, jestli se něco nespálilo na zákl. desce kvůli přehřátí. Nevím, jestli funguje HDD. Takže, víte to Vy a já už více neporadím (ona i ta komunikace je docela náročná, protože Vašim odpovědím, i když jsou skoro v češtině, poměrně těžko rozumím).

mik*
hodnocení

Myslíš žeto toje větrakem? Ale na perině sem nechal ale když sem hrál tak to bylo teplo zas tak mám koupit nový větrák?
mik*
hodnocení

Nebo pod na fb a jati to řeknu detalniše můj Facebook Martin Lolka

hodnocení

0x

Jak "se to dalo do režimu spánku"? Naběhl OS? A jak víš, že je to v režimu spánku? Nejde spíše o rastart? Nejspíš bude KO baterie, případně síťový zdroj nenabíjí (vadný konektor, kabel). Doplň víc informací.;)

mik*
hodnocení

Dobře dám vám víc informací disk nevím jestli běží ani ventilátor skoro nic akurát kontrolky svítí a základní deska se trohu přehřívá ale nic nenaběchne zkusím to co ste my poradili vyndat baterku od notebooku myslíte že je problém baterií nebo základní deskou? A notebook mám Barbione Tomawk
Jak víš, že se deska trochu přehřívá, když to nejde pustit?
mik*
hodnocení

Sem to všechno rozebral a cítil jsem na základní desce teplo a deto zapnout ale když to zapnu tak seto dá do režimu spánku

mik*
hodnocení

Do biosu se nejde dostat jako kdyby tam BIOS

mik*
hodnocení

Zkoušel jsem to ale nejde to stou baterkou od notebooku fakt nevím čím to bude

mik*
hodnocení

Nedával jsem to do peřiny ale když sem hrál tak to bylo zas dost tepli tojo myslíte žeto je baterka základní deska nebo větrák?

mik*
hodnocení

Tak zkusím to celé zas rozebrat a vyčistit

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]