Nejste přihlášen/a.
Vybírám DVD rekordér pro starší rodiče s jednoduchým ovládáním jen pro nahrávání pořadů a možnost zároveň sledovat jiný pořad, mají LCD TV Sharp s digit. příjmem. Našla jsem si
můžete mně poradit, který z nich nebo jiný v podobné cenové relaci. Děkuji moc.
záleží na Vás, ale doporučil bych ten Panasonic. Samsung jsem měl a byl strašně hlučný a po reklamaci se nic nezměnilo, tak jsem ho prodal za 40% z původní ceny. Sice jsem vyhodil 6000Kč z okna, ale pak jsem si koupil Panasonic a naprostá spokojenost, máme doma dva a zatím vše v pořádku. S LG zkušenost nemám.
dost těžko budou nahrávat NOVU a dívat se přitom na ČT. To by musel mít rekordér 2 tunery, což je vzácnost. Funguje to spíše tak, že se mohou dívat na DVD a u toho nahrávat TV nebo sledovat TV s učitým zpožděním a reklamy si třeba přetáčet.
doplněno 15.12.09 11:38:jé, samozřejmě jsem měl přitom namysli, že DVD rekordér používají zároveň jako set top box, pokud ma TV vlastni tuner, tak jeden tuner v DVD bohatě stačí
co se týká značek, máme Philips a ten mi už do domu nesmí! Absolutně šílené ovládání, samé chyby apd. Volil bych Panasonic.
Zdravím, podle toho co máš vybráno tak bych šel asi do toho samsungu. Co se týče ovládání je to vesměs stejné, nebo velice podobné. Z toho si asi moc nevybereš, a teď už bude záležet jen na rodičích, jak jsou chápaví. Pokud se nedíváš na peníze, tak bych doporučil něco s větším harddiskem. Ono se to místo neztratí...Mám taky SAMSUNGA a v pohodě, a to zvládla i moje přítelkyně, která ví kde se televize zapíná a vypíná..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.