Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Který DVD rekordér pro rodiče

Od: tamire* odpovědí: 5 změna:

Vybírám DVD rekordér pro starší rodiče s jednoduchým ovládáním jen pro nahrávání pořadů a možnost zároveň sledovat jiný pořad, mají LCD TV Sharp s digit. příjmem. Našla jsem si

www.mall.cz/dvd-r/...

www.mall.cz/dvd-r/...

www.mall.cz/dvd-r/...

můžete mně poradit, který z nich nebo jiný v podobné cenové relaci. Děkuji moc.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

záleží na Vás, ale doporučil bych ten Panasonic. Samsung jsem měl a byl strašně hlučný a po reklamaci se nic nezměnilo, tak jsem ho prodal za 40% z původní ceny. Sice jsem vyhodil 6000Kč z okna, ale pak jsem si koupil Panasonic a naprostá spokojenost, máme doma dva a zatím vše v pořádku. S LG zkušenost nemám.

hodnocení

2x

Samsung nemá top řevzorkování na 1080p, to je jistý nedostatek, resp.se o tom tam nepíše. Volil bych Panasonic jednoznačně příp.LG. i Phillips (mam doma)

hodnocení

2x

dost těžko budou nahrávat NOVU a dívat se přitom na ČT. To by musel mít rekordér 2 tunery, což je vzácnost. Funguje to spíše tak, že se mohou dívat na DVD a u toho nahrávat TV nebo sledovat TV s učitým zpožděním a reklamy si třeba přetáčet.

doplněno 15.12.09 11:38:

jé, samozřejmě jsem měl přitom namysli, že DVD rekordér používají zároveň jako set top box, pokud ma TV vlastni tuner, tak jeden tuner v DVD bohatě stačí :-D

co se týká značek, máme Philips a ten mi už do domu nesmí! Absolutně šílené ovládání, samé chyby apd. Volil bych Panasonic.

prskac1*
hodnocení

0x

Zdravím, podle toho co máš vybráno tak bych šel asi do toho samsungu. Co se týče ovládání je to vesměs stejné, nebo velice podobné. Z toho si asi moc nevybereš, a teď už bude záležet jen na rodičích, jak jsou chápaví. Pokud se nedíváš na peníze, tak bych doporučil něco s větším harddiskem. Ono se to místo neztratí...Mám taky SAMSUNGA a v pohodě, a to zvládla i moje přítelkyně, která ví kde se televize zapíná a vypíná.. *smich*

jirbar*
hodnocení

0x

Tady jsou testy

digilidi.cz/...

doplněno 05.12.09 23:01:

Nebo přímo tady, pokud tam není novější test

digilidi.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]