Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Monitor nad 27

Od: tome odpovědí: 5 změna:

Nazdar, už dlouho chci zprovozni android tv a už mi chybi jen monitor k venzu. ;)

Libi se mi:

terastore.cz/...

mall.cz/...

terastore.cz/...

czc.cz/...

Máte něco podbného doma?

Nikdy jsem nekupoval jen monitor, tak nemám preferovanou znacku.

Dík Tom *palec*

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, mohu doporučit monitor značky iiyama - možná u nás poměrně neznámá (japonská) firma, ale monitory dělá úžasné. Najděte si info na internetu a případně i vhodný monitor této značky. Zdravím!

doplněno 18.05.19 13:10:

tome - máte již vybráno?

hodnocení

0x
Pokud je to pouze k přehrávání multimédií, tak bych vzal určitě s technologií IPS a ideálně 4k. VA, MVA a TN technologie mají horší zpracování barev. Obnovovací rychlost tu vůbec nebude hrát roli. Nebral.bych zahnutý, pokud nebudete sedět přímo u něj. A pozor na ultra-wide monitory. 27" ultra-wide je mnohem menší monitor než standardní s poměrem 16:9.
Asi bych se ani nebál jít do televize místo monitoru. Řekl bych, že to vyjde i levněji.

hodnocení

0x

Mám 27". Taky jsem přemýšlel o větším. Ale např 32" už ve FullHD radši ne, to už 4K-čím větší monitor, tím potřebuje lepší kvalitu obrazu. Tímpádem ale když budu koukat na YT na filmy, tak zase spíš něco v té kvalitě 4K. Nojo, ale zase mít netpřipojení, které bude 4K stíhat. Docela začarovaný kruh.

re4zon
Ono predevsim je dobre nekupovat na android tv monitor, ale televizi a zvolit odpovidajici uhlipricku ke vzdalenosti, pak neni zadne 4k potreba.
32" fullhd je v pohodě. Měl jsem takto TV místo monitoru a neměl jsem problém..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]