Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nová tv + staré domácí kino, optika

Od: tv odpovědí: 8 změna:

Dobrý den, mám cca 10 let staré domaci kino a novou tv. Chtel jsem to propojit optickým kabelem, ale kino nereaguje. Nemám jistotu, že kabel je ok, nicméně je možné, že tyto dva přístoje spolu zkrátka nejsou kompatibilní?. Jedná se o stejnou značku LG. Kabel samozřejmě koupím nový a zkusím to ještě

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Máte v TV povolen výstup zvuku na optiku?

doplněno 05.05.19 20:32:

Dejte typy obou přístrojů...

doplněno 05.05.19 21:39:

Máte v Tv tyto možnosti zvuku? Nebo alespoň něco podobného? Který výstup (srereo) máte zapnutý?

1.Repro TV

2.Externí repro (optický/HDMI ARC)

3.Synchronizace zvuku (optická)

4.Synchronizace zvuku (bezdrátová)

5.Externí repro (audio výstup) /poznámka přes sluchátkový/

tv
hodnocení

Samozřejmě. Veškerá zvuková nastavení jsem prošel.

tv
hodnocení

55sk8100

Lg ht762tz

tv
hodnocení

Mám tam všechny možnosti.

A který výstup máte zapnutý?

tv
hodnocení

Když chci zvuk v tv, tak samozřejmě Repto TV, když jsem chtěl přes optiku, tak jsem přepl, na "Optický"

hodnocení

0x

Z Návodu pro domácí kino HT762TZ

Volba zdroje vstupního signálu

Můžete použít VCR nebo další jednotky připojené ke konektoru AUX IN, EURO AV nebo k optickému konektoru. Podívejte se do příručky uživatele dodávané s jednotkou pro další informace o provozu. Opakovaně stiskněte AUX na dálkovém ovladači pro výběr požadovaného vstupního zdroje. Při postupném tisknutí tlačítka se funkce přepíná v následujícím pořadí:

AUX : slouží ke zvolení analogového signálu z konektoru vstupu AUX AUDIO (L/P).

AUX OPT: slouží ke zvolení optického digitálního signálu z konektoru OPTICAL IN.

TV-AUDIO: pro volbu TV audio signálu z konektoru SCART.

AUDIO IN: slouží ke zvolení analogového signálu z konektoru AUDIO IN.

Poznámky:

Funkce optického vstupu je dostupná pouze tehdy, když je vzorkovací frekvence druhého přístroje 32 – 96 kHz.

Zdroj vstupního signálu můžete volit rovněž tlačítkem FUNC. na čelním panelu. Stiskněte a přidržujte tlačítko cca 3 sekundy a poté opětovným stisknutím zvolte zdroj vstupního signálu

olinl
hodnocení

0x

Můžeš se zkusit poptat tady (podpora LG) lg.com/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]