Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Moje hobby mne začíná přeplňovat

Od: deprik® odpovědí: 6 změna:

Jsem stárnoucí sš elektrotechnik. Byl jsem svého času velmi aktivní a technicky zdatný. Poté to na mnoho let utichlo, zůstala jen práce s počítačem doma. Asi před 3-4 roky se ta vášeň nenápadně začala probouzet a dnes jsem v tom až po uši. Problém je v tom, že oproti tenkrát je neskutečně mnoho informací, zboží, nápadů a řešení, takže je pořád co vylepšovat a kutit a případně i nakupovat. Jedná se konkrétně o audiotechniku, která je "bohužel" ještě navíc vnímatelná různě emočně. Mám toho plnou hlavu a pomůže jen přísná soustředěnost třeba na práci v zaměstnání. Jakmile však naskočí přestávka, povolí pozornost a prioritu zase přeberou myšlenky na hobby. Proč teď sedím u PC? No zase hledám, co je nového, parametry, kde je sleva, co je super... Ještě mi pomůže, vnutit si do ruky knížku, to je zase ta zmińovaná soustředěnost na text. Ale stejně u čtení potichu poslouchám hudbu a jsem velmi blízko těch svých audiokrabiček. Co s tím?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

smode*
hodnocení

4x
Nic. Spousta lidí Vám naopak může jen závidět Vaše nadšení pro tento koníček, to že naplno žijete a nechodíte celý život jen z práce do práce jako biorobot.

hodnocení

2x

Vadí vám to? V čem...Pokud ne, pak je to zbytečné řešit...

hodnocení

1x

A chcete s tím vůbec něco dělat? :)

hodnocení

No vadí. Jsem otrokem svého koníčku. Rád bych si třeba rok jenom četl. Přepnout v mozku páku...

hodnocení

0x

No tak sa pochváľ, akú máš zostavu?

mirku
hodnocení

0x

vypadá to na závislost ... dá se to léčit, ale proč, jestliže to neleze příliš do peněz, nebo na nervy manželce ... :-D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]