Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak přetáhnout video z Cam do PC?

Od: tt odpovědí: 3 změna:
Zdravím. Nedávno jsem našel moji kameru (už veterána) a s ní i funkční kazety. Lze nějak kameru propojit skrz kabely do PC a videa si přetáhnout nebo to nějak přehrát na flashky? Nevím zda to půjde přez staré Cinch konektory nebo to není vůbec možné. Vypalovat to na DVD se mi úplně nechce, protože nemám ani DVD mechaniku. Je možné to nějak zrealizovat?
Počítačům moc nerozumím a přesný typ kamery také nevím. Konektory má dva Cinche a DC IN.

Jak přetáhnout video z Cam do PC?
Jak přetáhnout video z Cam do PC? #2

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Jde to - chce to mít kartu pro převod na digitální verzi obrazu... a teď je otázkou, jestli ta stará videa někdo bude v budoucnu opravdu sledovat.

Např. svatbu jsem si nechal přetáhnout na DVD (a to jde zálohovat) za cca. 500,- za kus - vč. úpravy, střihu... celkem asi 1 hodina.

Pro amatéra a změnu formátu videa bez potřebného HW je uvedená investice výhodnější než kupovat na jedno použití potřebné příslušenství.

doplněno 05.05.19 18:28:

Třeba tuto. Ono ale záleží i na všem PC, případně k tomu nějaký program ...

teď se dívám na webovky a např tady to mají výrazně levnější... než jsem to měl před 15ti lety :D

doplněno 05.05.19 20:18:

Asi nejlepší pro vás bude nějaký bazmek ... aspoň nemusíte rýpat do svého počítače...

Té velikosti ale může odpovídat i rychlost a kvalita... a jsou jich desítky typů ... čína samozřejmě levnější.

tt
hodnocení

A o jakou kartu na převod by se mělo jednat? (Link)
tt
hodnocení

KOukám, že se Leadtek Winfast DTV 2000 H již neprodává... dá se sehnat podobná? nemohu nic najít

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]