Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vypnout internet

Od: galapetr® odpovědí: 14 změna:

Jak u mobilu Doogee vypnu internet aby to nežralo baterii?

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Zálohoval bych data, seznamy, ...a šel do Továrního nastavení. A ještě dotaz, jak stará je baterie, mobil?

doplněno 04.05.19 21:55:

V tom případě REKLAMACE!

hodnocení

mobil je nový

hodnocení

0x
V nastavení vypněte Wi-Fi případně data
doplněno 04.05.19 16:07: Která aplikace žere baterií? Jak víte že je to Wi-Fi?
doplněno 04.05.19 18:31:

Sledování polohy máte vypnuto?

hodnocení

Wifi mám vypnuto už týden ale furt to žere baterii - nový telefon

hodnocení

Nevím co žere baterii wifi mám vypnutou ale asi tam něco je furt přes internet

vernon
Asi, nebo určitě?
04.05.19 16:38
hodnocení

nevím

vernon
Ve správci baterie se to často dá zjistit. Může to být nějaká aplikace.
Pokud máš mobilní internet, tak si prostě vypni mobilní data.
dg

Mám taky tohoto novýho žrouta i s vypnutým wifi, já navíc zjistil špatný zvuk mikrofonu, když telefonuji tak mě každý volaný kontakt špatně slyší, je to prý častý problém u této značky. Já slyším příjem vždy dobře, reproduktor je naštěstí OK i u videa. Jak to máte u vás s mikrofonem? Budu to asi reklamovat!

hodnocení

zvuk je v pohodě

hodnocení

0x

Tak mobil vám bude,ak je zapnutý stále žrať baterku. Ak vypnete wifi,dátové pripojenie a budete mať dostupný signál,tak ju tak nebude žrať.A ak máte systém android,tak deaktivujte služby google.

hodnocení

0x

Taková kontrolní otázka... Jak moc toho sežere... Abychom si mohli udělat obrázek situace...

hodnocení

ráno nabito, večer cca 20 - 15%

Tak to není žádnej internet ... To je buď vadná baterie nebo nějaká část hardware... Ještě zkus, jak tu někdo psal tovární nastavení, kdyby náhodou došlo k nějakému zacyklování systému... A spotřeba je opravdu dosti veliká...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]