Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zapomenuté gesto

Od: misha* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den. potřebuji poradit zapoměla jsem gesto na svém telefonu Honor 10 Lite a nevím co dělat, zkusila jsem snad vše ale neumím si poradit schytrým telefonem, přes gmail mi to nejde nemám prý zaplý internet což ale mám snad mi poradíte když tak předem děkuji. s pozdravem Misha

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zdravím. Nezbývá nic jiného, než zresetování do továrního nastavení. Tím ale přídete o soubory, která jste dodatečne přidal a do mobilu /ne na sd kartě, tam se nic nezmění, ale pro jistotu ji před resetem vytáhněte/. Ted samotný reset: Vypněte mobil. Pak držte současně stlačené tlačidlo power /zapínaní/ a tlačidlo hlasitosti /hore/. Ukáže se logo EMUI a dole menu. Ovládaním hlasitosti přejděte na wipe data factory reset a potvrdte tl. power. Na klávesnici napište yes a čekejte na reboot.

Obnova továrních nastavení k úspěchu nepovede, přečtěte si něco o ochraně FRP.

tohle je manuál přímo k danému mobilu :

Obnovení zařízení do továrního nastavení

Bohužel většina uživatelů bude muset zvolit drastičtější postup, neboť s nejnovějšími verzemi softwaru skutečně neexistuje jiný způsob, jak obnovit zapomenutý odemykací kód. Budete muset vymazat obsah zařízení (tedy provést proceduru, známou jako obnovení továrního nastavení).

praivo*

Anonym: Ochrana tam je, ale po resetu už by měla chtít "jenom" heslo, ne gesto/PIN.

hodnocení

0x

Zajdi do servisu mobilů. Je to poučení pro příště, takové hlouposti nepoužívat.

praivo*
hodnocení

0x

Jestli je připojen k internetu (ať už přes 3G. 4G nebo WiFi), zkusil bych jít na google.com/... a "na dálku"ho vymazat. Pokud není, tak se k holt k tomu resetu budeš muset proklikat ručně. Přijdeš o všechna data a následně se budeš muset znovu přihlásit e-mailem a heslem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]