Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak namluvit zprávu mail do telefonu?

Od: vunno odpovědí: 7 změna:
Dobrý den,
potřebuji z telefonu psát delší maily, ale zabírá mi to dost času než to namačkám.
Chtěl bych si zprávu namluvit a nějaký program, který by mi to převedl na psaný text a já to jen vložil do mailu.
Zkoušel jsem překladač od googlu, který nabízí možnost namluvit překládané slova a věty, ale stačí menší prodleva a překladač to ukončí, nebo jde ta prodleva někde nastavit na delší?
Děkuju

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Prpč to nediktujete rovnou do email klienta?
vunno
hodnocení

Mám email na centrum.cz, dívám se a žádnou možnost nahrání tam nevidím :(
To si zpřístupníte v nastavení klávesnice telefonu - viz náhled mé klávesnice(mikrofon vedle mezerníku)
Jak namluvit zprávu mail do telefonu?
vunno
hodnocení

Dobrý den
vy tam tu klávesu mikrofonu opravdu máte, já bohužel nemám :(
Dá se tam nějak dát? Mám tel. BlackView.
Stáhněte si například klávesnici Gboard od Googlu, tam ta možnost je.
Já mám jinak svoji oblíbenou SwiftKey, ta to umí taky.
vunno
hodnocení

Ano stáhnu si tu klávesnici, snad je tam možnost nastavit delší prodlevu mezi slovama než se ukončí nahrávání.
vinno
hodnocení

Ta klávesnice Gboard je supr, děkuju.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]