Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chytrý náramek - výběr

Od: lopox* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, potřeboval bych poradit ohledně výběru náramku.

Nyní mám na zkoušku čínskou kopii xiaomi my bend 3 a ta mi vyhovuje rozměrově, váhově i vzhledově. Bohužel ale nemá moc funkcí a výdrž baterie je taky špatná. Chtěl bych náramek který dokáže zaznamenat jízdu na kole asi jako aplikace na telefonu runtascic road bike. Dále bych chtěl aby náramek uměl zaznamenat chůzi třeba s kočárkem když mám tedy ruce nahoře. Jde to bez zaplé GPS? Výdrž bez zaplé GPS týden. Dále by se mi líbila nejaká solidní appka v telefonu kerá by tohle všechno schromaždovala a byla hlavně i pro ios.

Zaujal mě náramek huawei band 2 pro umí tenhle náramek za pár korun všechno co bych po něm chtěl? Peněžně bych se chtěl pohybovat kolem 3 000. Ale nebráním se ani vyšší investici pokud bude mít opravdu význam. Náramek chci nosit stále tedy i v práci (živím se manuální prací ekektro.)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Zdravím jako bývalý majitel mi band2 a mi band3 doporučím amazfit bip.

Výdrž 30-40 dní, vestavěná GPS a Barometr vám měří vše když jedete s kočárkem...

Záznam GPS trasy ať už pěší nebo kolo lze nahrávat až 22 H což nedokáže ani kdejaký mobil...

Aplikace Mi fit je přehledná až perfekcionistická která vše ukáže a zároveň i pravidelně aktualizuje OS hodinek.

Navíc s hodinkama získáte i náhled či možnost přečtení sms, notifikací a možnost nechat se budit pouze vibrací hodinek.

bores
hodnocení

0x

Gps je dost náročné na baterku. Na to je možná lepší používat mobil. Ty hodinky moc nejsou dělaný jako samostatný zařízení, ale spíš doplněk k mobilu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]