Nejste přihlášen/a.
Za poslední 1/2 rok se mi podruhé na displeji čínského autorádia s navigací objevila tahle hláška. Mimo názvu jakéhosi souboru "main.exe"jsou tam jen čínské znaky a vykřičník ve žlutém trojúhelníku. Když je hláška na displeji, nelze rádio nijak ovládat (ani hlášku shodit tlačítkem OK v jejím rohu), lze to jen celé vypnout. Po zapnutí se to znova neobjeví. Netušíte někdo o co jde a co to provede v budoucnu?
Vím, fotka je mizerná, ale neměl jsem zrovna po ruce nic lepšího na focení než prastarý mobil, který to z blízka moc neumí.
Ještě doplním, že se jedná o tohle rádio, jehož typ se mi dodnes nepodařilo zjistit (vyndavat z palubky se mi ho kvůli tomu zrovna nechce).
Já vím, že by to chtělo vyfotit pořádně, jenže hláška se od loňského června objevila dvakrát a nemůžu kvůli tomu s sebou trvale vozit lepší foťák jen kvůli tomu, že by se třeba náhodou možná mohla objevit znova. I kdybych s tím dojel až domů, nemůžu nechat auto nastartované před domem a jít pro foťák. Když ale vypnu zapalování, vypne se i rádio a hláška zmizí. Lepší mobil si kvůli tomu taky kupovat nebudu a opsat ručně to při nejlepší vůli neumím .
Podle OCR překladače Ya/..., titulek okna zhruba říká "Chyba programového rozhraní aplikace".
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.