Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Který mobil?

Od: zuzee odpovědí: 12 změna:

Dobrý den, Nemohu se rozhodnout mezi těmito telefony Galaxy S9+, Galaxy s10e nebo huawei P20 PRO popř. Huawei P30. Který byste doporučili a proč? Výhody, nevýhody?

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x
Docela vašemu požadavku rozumím. Mám foťák i mobil ale kolikrát vidím něco hezkého, co bych si rád vyfotil a jelikož foťak tedy sebou pořád netahám, mobil ano, tak také chci, aby dobře fotil. K věci - já bych bral ten Huawei P30 Pro, ale stojí zbytecně moc. Zkuste počkat cca měsíc, má být představen Honor 20 Pro, což by měl být bráška toho Huaweie, cena snad někde kolem 15k. Také čekám

hodnocení

3x

Z těch tří uvedených bych koupil Xiaomi Mi A2 4/64

Co využijete? Sto lidí bude mít sto různých potřeb - nerozhodujte se podle potřeb jiných lidí.

Pokud chcete mít dobrý mobil s dobrým foťákem, přitom nemáte na vyhazování, pak za třetinu ceny těch tří máte srovnatelný kus.

doplněno 28.04.19 20:19:

No tak tedy kupte lepší kompakt do kapsy za 15tis ... - protože "lepší fotky"bez ohledu na reklamu v šeru a pohybu neuděláte...

Byť se P20 PRO chlubí, osobně bych takové peníze neinvestoval ani omylem. Už vám někdy telefon spadl? Už jste ho někdy zapomněli v hospodě? Někdy stačí jen dát do zadní kapsy u kalhot a sednout si...

doplněno 28.04.19 20:30:

ještě přidám doporučení - když foto za 10tis, pak z tohoto: Sony Cyber-Shot DSC-RX100II

28.04.19 20:29
Jmlc = *palec*
Problém foťáku je, že se nedají fotky okamžitě posílat na sociální sítě :)

@stir - už to není pravda... jsou kompakty, které dokáží na FB či twitter poslat i fotku - mají wifi...

Jo i některé kamery mají WiFi, ale není to tak praktické. Tedy pro někoho. Za mě ale žádný telefon neudělá tak kvalitní fotku, může stát sebevíc. Na zvětšenině to pak kvalitní není vůbec. Většina lidí stejně z mobilu posílá fotky jen na net a tam rozlišení nehraje roli.

zuzee
hodnocení

Xiaomi právě nechci (mám ted Redmi note 4 4/64GB) a kvalita foťáku je opravdu pouze průměrná. A i ostatní hardware mi přijde, že je ošizený za ty peníze. Takže ráda bych se opravdu vrátila k Samsungu popř. se rozjoduji jestli nejký z těch Huawei. Nejvíce mi jde asi o kvalitu fotoaparátu

Huawei P20 Pro

Když vám jde hlavně o fotky, tak si kupte foťák. To nemá logiku, chtít mobil.

zuzee
hodnocení

Kdybych chtěla foták nebo levnější telefon tak si to koupím. Prostě chci jeden z těchto mobilů, tak pokud chcete odpovídat prosím k tématu. Vlastní zkušenosti apod.

Klidně si kup jeden z těchto mobilů, ale na focení si kup foťák.

@jenyk-myslím, že tuto radu slečna nebo paní nepotřebuje, ptala se na něco jiného...

zuzee
hodnocení

0x
Děkuji za odpověď, tak ten Honor vypadá slibně, počkám si ten necelý měsíc.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]