Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sony alpha a7

Od: petcep* odpovědí: 7 změna:
Poridila jsem si fotoaparat Sony alpha a7.Ted se snazim propojit fotak s mobilem,abych si mohla vyfocene fotky poslat rovnou do mobilu.V manualu fotaku se pise,ze si mam stahnout program Play memories mobile.Podle vseho ale tento program jiz neexistuje a vsude mne to odkazuje na stazeni noveho programu Imaging edge mobile.Tento program mi ale nejde do mobilu stahnout,jelikoz vyzaduje android 6.0 a vyssi.Poradite mi co ted?Da se tento problem nejak obejit?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lmgify
hodnocení

0x

Stáhnout starší verzi? Vypadá to, že verze 6.3.0 vyžaduje jen Android 4.4. Vyšší verze už chtějí Android 6.0

doplněno 28.04.19 14:32:

v6.3.0 vyžadujen jen Android 4.4

Sony alpha a7
petcep*
hodnocení

nasla jsem jen verzi,ktera vyzaduje 6.0 a ja mam v mobilu 5.1.
lmgify

Eh? Stáhla jsi si ten Playmemories mobi/...? Nefunguje?

lmgify
28.04.19 13:37
Sony alpha a7 #2
lmgify
28.04.19 13:44

Stáhnutí

Sony alpha a7 #3

petcep*
hodnocení

Moc Vam dekuji! Podarilo se mi stahnout tu starsi verzi a uz mi to funguje! Jen jsem musela pri stahovani povolit stahovani z neznamych zdroju,jelikoz to nebylo z google play,ale uz to fuci!Je to super!Moc jste mi pomohl!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]