Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde nacist Seznam

Od: jana87 odpovědí: 8 změna:
Dobry den, na telefonu mi nejde nacist stranka Seznamu. Nevite, cim by to mohlo byt? Vsechno ostatni se nacita normalne. Diky

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Máte nějaký čistič na telefonu? Někdy stačí pročistit... třeba v androidu bez čističe je free verze CCleaneru.

doplněno 27.04.19 21:11:

Máte nějakou aplikaci - čistič, optimalizátor - z výroby? Co je to za telefon a jaký systém tam je?

doplněno 27.04.19 21:29:

O galaxy J5 jsem už slyšel - ale ne moc dobrých věcí... Ale jinak. Máte dost místa - volné paměti v telefonu? Můžete v googlu play stáhnout čistič?

Pak ho odinstalujete, kdyby to zabíralo moc místa nebo nepomohl...

Já mám na starém s KITKATem verzi Clean master lite - zkuste ho. Stáhnout, instalovat, vyčistit paměť a optimalizovat. Když vám bude vadit, přes nastavení - aplikace jej odinstalujete.

jana87
hodnocení

Promazala jsem jen historii prohlizeni..ale stale to nejde

jana87
hodnocení

Je to Samsung Galaxy J5, Android

jana87
hodnocení

Uz jsem stahla CCleaner a procistila. Ale stale to nejde. Zkusim jeste nejakou jinou aplikaci
Napadá mne nějaká blokace stránky omylem... Když bude nejhůř, tovární nastavení to jistí. Zatím si zálohuje data a kontakty ... Já mám rovnou ukládání do google účtu.
jana87
Diky za rady, asi obnovim to nastaveni a bude vyreseno. Pravdepodobne to bude ta blokace stranky. Je to tatkuv telefon a nevim, co se mu s tim podarilo udelat. Jeste jednou diky za trpelivost.

Než budete dávat do továrního nastavení - předpokládám, že máte jeden prohlížeč, ve kterém to blbne. Tam bude ten problém uložený. Můžete odinstalovat jen tu aplikaci - prohlížeč. Resp. on se dostane do "továrního nastavení" jen ten prohlížeč, pak se aktualizuje na stávající verzi, ale ony uložené mrchy by měly být odstraněny.

sokol

Mám ten samý problém ale na Tv Samsung seznam se začne načitat a pak vypiše renderer process crashed.Ostatní prohližeče jdou normálně. Prosím o radu . Na Pc jde v pořádku Pc i Tv je připojena na stejný WiFi router začalo to dělat asi před 3 dny před tím to bylo Ok. Děkuji předem

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]