Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Dobil jsem kredit na telefonu zbytečně velkou částkou, chyba nebyla v "mém přijímači". Nevíte někdo, zda a jak lze vrátit peníze z kreditu zpět na účet? Mám sjednaný tarif u londýnské firmy Vodafone. Elektronická komunikace s touto firmou není možná. Děkuji.
Co na tento dotaz říkají "Všeobecné obchodní podmínky" londýnské firmy Vodafone? Elektronická komunikace s londýnským Vodafonem určitě možná je. Buď na jejím webu najdete příslušné kontakty nebo (snad?) bude mít i londýnský Vodafone na webu k dispozici elektronické formuláře.
@Kredit,
co se Vám na mé odpovědi nezdá? Ptáte se v české poradně, kde asi málokdo bude znát podmínky anglické firmy. Proto jsem se pokusila Vás nasměrovat na firmu, která podle mne nějaký kontakt umožňuje. Bohužel neumím natolik dobře anglicky, abych Vám dohledala konkrétní odkaz. (I když bych velice ráda.)
Kontaktní formulář se ani po opakovaných pokusech nepodařilo zobrazit, automat v telefonu mě po neustálém mačkání upřesňujících čísel nakonec poslal do prodejny. Máte radu k věci, nebo si to budeme šroubovat?
kredit: Vy jste se neptal zda víme, ale zda nevíme a to asi bude většina, což bylo jasné už před psaní na cz poradně.
Tvrdit že nelze kontaktovat firmu Vodafone v Anglii, zkusil jsem ji najít a bez problémů, včetně servisu.
Pokud by nešlo vrátit peníze, pak se dohodněte s někým kdo takový kredit potřebuje a na převodu se dohodněte s ním, ale zde těžko někoho takového najdete, to by jste musel mít z pr...e kliku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.