Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výběr fotomobilu do cca 9tis

Od: p18 odpovědí: 4 změna:
Dob­rý den, roz­ho­du­ji se me­zi Sam­sung Ga­la­xy A50 a Hu­a­wei No­va 3, pří­pad­ně jsem do­stal ješ­tě tip na Xi­a­o­mi Red­mi No­te 7. Jde mi hlav­ně o fo­to­a­pa­rát po­kud má­te ně­kdo zku­še­nos­ti kte­rý fo­tí nej­lé­pe, pří­pad­ně jest­li by mohl ně­kdo do­po­ru­čit al­ter­na­ti­vu do cca 9tis. Dě­ku­ji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Vyplatí se trochu přidat. Jestli už dáte 9 nebo 12...

xm.cz/...

stepm-určitě má lepší parametry, ale oproti Xiaomi Redmi Note 7 (za cca 5000,-) je to "krapet" víc. A hlavní objektiv má rovněž shodné rozlišení 48 Mpx a světelnost 1,8. Pouze druhý sekundární má nižší a nemá možnost 3D a kamera 4K. Takže je to na uvážení, zda to za tu podstatně vyšší cenu ( o cca 7000,- Kč) stojí. *zmateny*

Bohumile, objektiv žádné rozlišení nemá a tyto marketinkové kecy v popisu produktu, to jsou teda pěkný s*ačky:

Hlavní (fotoaparát) má neuvěřitelné rozlišení 48 Mpx a světelnost f/1,75, díky čemuž zachytí i ty nejjemnější podrobnosti. Pomáhá jí sekundární fotoaparát s rozlišením 12 Mpx a třetí foťák, starající se o zachycení 3D prostoru. Díky této kombinaci dostanete fotky s dokonalými barvami a detaily, a to i za zhoršených světelných podmínek.

Počítat můžete s duálním bleskem, podporou HDR, umělou inteligencí pro nastavení a schopností natáčet video v rozlišení až 2160p při 60 snímcích za sekundu. Pochopitelně nebude chybět ani stále populárnější zpomalené video, natáčející 960 snímků za sekundu v rozlišení 720p.

Áno, objektiv nemá rozlišení, toť jsem se vyjádřil nepřesně, ale jde o snímač fotoaparátu. Ovšem světelnost je u objektivu. Pochopitelně Mi 9 má fotoaparát dokonalejší, ale je to na volbě (za tu cenu). Dokládám pro posouzení zájemce recenzi XRN 7, ktrá říká trochu víc.

smartmania.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]