Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakého mobilního operátora nebo od koho?

Od: bulik* odpovědí: 6 změna:

Končí nám čtyřem v rodině možnost telefonovat mezi sebou zdarma. Byla to jakási služba z bývalé firmy, kde jsem byl zaměstnán. Takže hledám možnost zase mezi námi čtyřmi(lépe mezi šesti) v rodině telefonovat zdarma Protelefonujeme toho za měsíc hrozně málo a pár SMS. Poradíte?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

www.odorik.cz (využívá vysílače t-mobile)
V rámci volání odorik x odorik cena 0,59Kč/minutu, účtování po sekundách.
SMS odorik x odorik 0,59Kč
Jediná drobná negativní věc, pokud za posledních 30dní neutratíte 100Kč, počítá se za každý takový den 0,7Kč.
Tzn. za měsíc max. 21Kč na jednu SIM.
Placení za služby je formou předplaceného kreditu.
Jsem u nich spoustu let, klidně se ptejte.

hodnocení

2x

Kolik znamená "hrozně málo"? Nevyjde předplacená karta výhodněji než paušál?

doplněno 24.04.19 11:03: Bez informací vám nikdo neporadí dobře. Hezký den plný příjemných setkání přeji.
doplněno 24.04.19 15:00:

existuje paušál "Odepiš" - stále jsou inzeráty, kdy můžete převést smlouvu starého již nenabízeného tarifu. Mám doma 3x tento paušál po 49,-Kč. V sobě má 400 minut do sítě vodafone, sms za 40 hal. - do jiných sítí je však velmi drahý - 12,20 za minutu. Proto další simku mám předplacenou a používám jako volací číslo mimo síť vodafone.

Měsíčně mne to stojí 150,-Kč za tři telefony +200 za půl roku. Pokud mi zavolají rodiče nebo někdo, o kom vím, že za to platí a má shodnou síť, típnu telefon a zavolám mu zpět.

Ve vašem případě je běžná předplacená karta dle rady kolegy nejlevnější - případné narůstání kreditu můžete použít např. k zaplacení jízdenky.

bulik*
hodnocení

Každý 15 minut za měsíc. Hledám někoho, kdo s tím má zkušenost, ne tápajícího.

jurajjuraj*
hodnocení

0x

tady ti kazdy poradi to co ma u sebe , jenze operatori maji par oficialnich tarifu a zbytek je uz na tom kdo kolik uhada

mam neomezene volani, sms , giga dat za 305,- vc.dph, a to nemam zadne firemni vyhody

u 15 minut mesicne bych si vzal pausal kde za 31kacek je 19 volnych minut

pripadne dobijeci kartu ale tam i kdyz volas nebo ne tak musis co urcity cas dobijet , jinak ti zrusi cislo

bulik*
hodnocení

Díky za info, od koho je to pausal kde za 31kacek je 19 volnych minut?

31Kč/19minut = 1,63Kč/min

já vám u odorika nabízel 0,59Kč/min tzn 15*0,59= 8,85Kč za měsíc + 21Kč za neaktivní SIM = 29,85Kč Vaše měsíční útrata
Pokud budete náhodou volat i jinam než v rodině, bude to stát o hodně méně, než jakýkoliv "výhodný" balíček, u kterého je je volání jinam krutě předražené.

U odorika nemusíte podepisovat smlouvu, pokud najdete výhodnější volání, provoláte kredit a jdete jinam.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]