Prosím o radu, popřípadě odkaz, jakým způsobem propojit telefon huawei p20 lite s televizí (není smart). Jde mi o přenesení obrazu... Stream, videa, fotky. Televize má hdmi. Předem díky za odpověď
Chromecast jen pro aplikace, ktere ho podporuji. Android driv umel i zrcadleni, ale od urcite verze to zarizli prave kvuli podpore prodeje chromecastu. Papirove tedy stale funguje, ale spustit vetsinou nejde.
vernon
Jak to myslíš "uměl". Android přece zrcadlit do SmartTV umí. Zda do Chromecastu nevím, nemám ho, nepotřebuji ho...
re4zon
Umi, u spousty zarizeni (tv) ale zrcadleni s novymi verzemi androidu prestalo fungovat. Do chromecastu nikdy neumel, ten funguje jinak.
V telefonu uložené soubory zkopíruj na SD kartu, a propoj tel. s tv běžným USB kablikem. Já to ale dělám tak, že z tel. si to pošlu mailem (větší soubory přes uschovna.cz) do noťasu a uložím na flashku. Tu pak zapíchnu do tv.
Pro některé značky televizí stačí nainstalovat příslušnou aplikaci do mobilu. Tchán má nový Panasonic, nainstaloval jsem aplikaci "TV Remote 2" a bez problémů jsem na televizi pustil obrázky nebo video.
Nutno podotknout, že to fungovalo přez jeho wi-fi a fullHD video už jeho wi-fi s pomalým uploadem 5Mb/s moc nestíhala.
Pokud má mobil funkci USB OTG, šlo by přímo do mobilu přez redukci píchnout flešku, nahrát na ní obsah a ten potom přehrát na TV. Není to moc elegantní ale funguje to.
Já mám na mysli přenášet na TV to co vidím na telefonu v daný čas. To znamená že pustím na mobilu např. YouTube a ono se to zobrazí na TV pomocí nějakého hdmi - USB c kabelu. TV není smart, s tím nám pomáhá ps4, ale jde mi jen o ten přenos z telefonu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.