Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaky učet založit

Od: begi25® odpovědí: 4 změna:

Když mam novy telefon od Xiaomi je lepši učet u Xiaomi nebo Googlu.Dekuju za odpoved.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Neřešil bych lepší, ale taky mám Xiomi a udělal jsem si ho na Googlu.. Už jen k vůli tomu, že Android zálohuje na Google, dokonce i u Xiomi hodinek jsem to dal taky na Google... Asi je to celkem jedno...

hodnocení

1x

Google... nikdy nevíte, jestli další telefon bude také Xiaomi, ale kontakty a další věci z Google se Vám přenesou na jakýkoliv telefon s androidem bez ohledu na výrobce.

hodnocení

1x
Na google si taky můžeš koupit aplikace a ty pak fungují na dalších android telefonech pod stejným účtem bez ohledu na výrobce. Nedokážu si úplně představit telefén s amndroidem bez google účtu. Xiaomi účet lze dobře využít pro synchronizaci záloh(kalendář, kontakty,fotky,nastavení plochy atd.) - záloh není nikdy dost.

21.04.19 16:03
hodnocení

Dekuju.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]