Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak změnit velikost titulků na DVD přehrávači

Od: subtitleslooser odpovědí: 16 změna:

Mám takový malý problém: mám DVD přehrávač Sencor SDV-7114, který mi zobrazuje titulky strašně malé (přehrávám z flešky, ve formátu .avi a s titulkama ve formátu .srt). Nejde nějak změnit velikost těch titulků?

Když si pouštím originál DVD, tak jsou tam ty titulky v pohodě...

Předem děkuju za pomoc.

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jirbar*
hodnocení

0x

Jednoduše. Zahoď Sencora a kup si toto

digilidi.cz/...

v těchto dnech je občas prodává Penny asi za 700 Kč. Do něj se nahraje nové Firmware (k sehnání na internetu) a s titulkama si můžeš dělat co chceš. Posouvat , orámovat, obarvit, zvětšit. Navíc můžeš "skočit"i doprostřed AVI filmu a nemusíš rychle přejíždět od začátku. Taktéž přes USB můžeš připojit externí HDD (já mám 250GB) a z HDD můžeš přehrávat AVI(DIVX), JPG a MP3.

Skoro určitě totéž včetně titulků splní i jiný model Philips s USB.

Mám drahého Panasonica a s titulky ani nehnu, proto jsem přikoupil Philips

doplněno 03.12.09 22:49:

Tady je Firmware pro různé modely Philips, ale které mají USB nevím. Pochopitelně ty titulky půjdou i z CD či DVD

vb6rocod.lx.ro/...

subtitleslooser
hodnocení

Hmm, toho jsem se trochu bál... :(

Ten stroj je totiž starý asi měsíc, takže bych ho nerad zase dával pryč.

Ale, každopádně moc díky za odpověď.

jirbar*

Neznám DVD s originál Fimware kde by za něco stály titulky a nebo by šly třeba zvětšovat. Prohlídni si recenze www.digilidi.cz Pozor, že mnoho DIVx (XVID) stejně DVD nepřehrají, byť ta levná jako Sencor toho umí více. Novější DVD umí prý i WMV. Na tom DIGILIDI se nechá najít i test které kodeky umí DVD přehrát, případně tam je tabulka.

Takže jedině zrušit kupní smlouvu či s každou vadou do opravy a po třetí opravě vrátit.

matu
hodnocení

0x

Zdar,

mam stejnej problem, na strankach sencoru maj upraveny firmware pro starsi typy tak doufam ze se treba dockame i pro nas.

Jinak za ty prachy spokojenost, kupoval sem ho kvuli analog. vystupu 5+1, jeste drobnost je ze nema equalizer pro ten vystup 5+1.

jirbar*

Přeji Ti Tvé zbožné přání. Dovozce FAST taky pořád psal že upraví Firmware pro můj SENCOR 8108 případně 8216 (větší HDD)

Ani na to nešáhli. Navíc vadu pruhování televizního obrazu opravovali 4x po sobě a nic. Televizní obraz dosti často pruhuje pořád. Naštěstí jeden přístroj jsme v záruce vrátili

matu

Hmm koukal jsem ze na posledni typy tam toho moc neni, na druhou stranu pro me to neni zadna fatalni zavada, spis by to bylo takovy plus. I kdyz vlastne nevim jestli u naseho typu je vubec mozny prehrat firmware. Za cenu co sem to koupil to dela i tak dobrou sluzbu, s reprakama Genius 5000 lepsi nez domaci kina za nasobky ceny moji sestavy. A s vyhledem ze za par let DVD stejne skonci...

jirbar*

No nevím v čem se stroje liší, ale tento PHILIPS se v Penny občas objeví asi za 700 Kč a titulky jedna báseň

digilidi.cz/...

matu

Prave tim ze nema analogovy zvukovy vystup 5+1.

jirbar*

Moc se v tom nevyznam.

Tenhle má zvuk Stereo, Dolby Digital, Dolby ProLogic, Dolby proLogic II, DTS

ale především nové Firmware umožňuje měnit zobrazení titulků.

Cena bude asi srovnatelná

digilidi.cz/...

perda*

Cena srovnatelná není: www.zbozi.cz/p765/...

Nicméně i za tu cenu jsem tento Philips před rokem koupil a po aktualizaci firmwaru jsem maximálně spokojený a hlavně - přehraje opravdu skoro vše /mimo HD samozřejmě/

matu

To je pravda cena neni stejna, ja ten sencor kupoval za 999 Kc a dneska sem ho videl za 899 oproti asi 1800 u Philipse. Ale kazdopadne je to total low-end (Sencor), tak k tomu clovek musi pristupovat, chtel sem aby to melo 5+1 analog a DTS coz tenhle ma, rikam pomer cena vykon je pro me v pohode, to co sem od toho cekal to to plni krome tech drobnosti (pro me) co sem psal vyse.

matu

Netvrdim ze neni treba lepsi, ale ty svoje bedny k tomuhle proste nepripojim, maj pouze anologovej vstup. A to bylo to o co mi slo. Tenhle Philips ma (pro me pouze) digitalni vystup.

matu

Kdyz pripojis moje bedny k tvymu Philipsu tak mi budou hrat jenom ve stereu coz u 5+1 repraku je na houby...

matu

Ja mam takhle vytvoreny doma domaci kino (i kdyz u DivX zobrazuje mensi titulky) kdezto kdyz by jsi Ty chtel si udelat domaci kino se zvukem 5+1 tak si musis koupit jeste zesilovac 5+1 s digitalnim (zvukovym) vstupem coz je ranec oproti cenam nasich prehravacu.

subtitleslooser
hodnocení

JJ, za ty prachy je to výborný přehrávač - podpora drtivé většiny formátů, zvuk 5.1, pěkný vzhled, ...

Co mi trochu vadí, je nepřehledné a škaredé menu a samozřejmě ty titulky - ale už jsem přišel na to, jak to vyřešit -

stáhni si program Subtitle Workshop a tam si ty titulky převeď na VELKÁ PÍSMENA. A to už se dá v pohodě přečíst i na mé TV s úhlopříčkou 38cm...

matu

hmm dobrej napad, dik za radu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]