Nejste přihlášen/a.
Pokud zasunu např. flešku do USB televize tak televize nahlásí, že zařízení bylo připojeno.
Když se televize vypne do standby režimu a znovu zapne, tak při výběru vstupu hlásí, že toto zařízení není připojeno.
Je toto normální, nebo to dělají jen některé televize a nebo to lze někde v nastavení zapnout.
Jedna z mnoha věcí, které trápí naše mladý po nákupu Samsungu. Dělá jim to taky.
Slušně vychovaná televize po vypnutí nejen nezapomene připojený zařízení, ale ani nezapomene, kde skončilo minulý přehrávání a při opětovným spuštění filmu se zeptá, zdali pokračovat v přehrávání , či jestli má přehrávat od začátku.
Takže vysledováno.
Pro přepnutí do standby režimu zapomene jaké má přpojené zařízení ale při znovu připojení se nahrávka začne přehrávat tam kde skončila a ne od začátku.
Ale jsou další změny které před časem nebyly:
Při přepnutí do standby režimu při nahrávání se nahrávání zastaví - dříve to nedělalo nahrávalo to i ve standby.
Pokud probíhá nahrávání tak lze přepnout na jiný program a sledovat ho - dříve to nebylo možné.
navíc když jsem nastavovat modem do továrního nastavení - reset ( download kabelem byl třetinový - po restartu se to opravilo ), tak televize zapomene heslo na wifi.
Ještě by mě zajímalo proč u těchto zařízení se čas od času musí provést TZV. reset?
Jestli u té televize to nebude potřeba také - provést reset na tovární nastavení?
Mám také televizi Samsung. Když vyjedete z módu přehrávání (je to tak u mé televize) do běžného televizního vysílání, po vypnutí televize dálkovým ovladačem, se nic neděje. Po opětovném zapnutí televize ukazuje ten kanál, který při startu zvolíte. Na flešku, případně další pevný disk, to nemá žádný vliv. Disky se po spuštění chovají normálně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.