Nejste přihlášen/a.
Od včerejška mi kostičkuje tv. Vypadává zvuk a seká se. Signál přijímám přes společnou tv anténu v domě. Někde jsem, ale četla, že toto dělá tv, když se chystá do věčných lovišť. Jak zjistit zda je to televizorem nebo anténou? Sousedi jedou přes kabelovku, takže se nemám koho zeptat. Díky.
Zas tak dobrý vztahy nemáme, abych je o toto požádala . A stejně nejsou na velikonoce doma. A ostatní lidi z baráku neznám vůbec, protože se to tu furt mění.
Co je to za televizi, jak je stará? ( není to snad ještě tzv. CRT )?
Já bych zkusil jiný vstup pokud ho má, ale asi ano, nebo někoho známého.
LG . 8 let stará. Vyčetla jsem tu někde, že lze zjistit sílu signálu, tak jsem chvíli pátrala / nikdy jsem toto nezjišťovala / a zjistila, že programy chytám na 3 různý kanály. Na všech třech signál je, ale síla velmi slabá. Např. Nova je nejsilnější a to má jen 56 procent. Tak nevím jestli je to tímto. Pokud ano, mám počkat jestli to přejde nebo koupit nějaký zesilovač? Popř. jestli by bylo záhodno koupit novou tv s nějakým lepším " chytačem " signálu. Vůbec tomu nerozumím .
Mate slabý signál. Ak digitálná televízia,čo vy máte,kostičkuje,tak je to slabým signálom. Televíziu nemeňte, ale kontaktujte správcu, nech dá anténu do poriadku a možno bude potrebný zosilovač.
Pokud správce nebude přívětivý tak zkusit pozemní vysílání - ele nevím kde to je a jaký je pozemní signál.
U nás od zavedení digi vysílání STA nefunguje, tak někdo přešel na kabelovku, jiný má satelit a další přijímají pozemní signál, ale u nás je vysílač vzdálem cca 10Km vzdušnou čarou a je na něho "vidět".
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.