Přátelé, nemáte tip na navigaci, která umí zobrazit blížící se značení změny rychlosti tak, jak to umí zabugovaný sygic? TAto funkce se mi velmi zamlouvá, ale rýd bych ji v nějakém rozumnějším sw...
Používám navigaci TomTom GO Essential, na změnu vyznačené rychlosti reaguje bleskově a má nepřeberné množství dalších informací a nastavení. jsem velmi spokojen. Předchozí model (TomTom GO 920) jsem používal 12let a nahradil jsem ho až nyní, kdy skončila podpora (i když funguje). Nová navigace má doživotní aktualizace map. Ještě bych podotknul, že mě nikdy nezavedla někam do pole, tak jak naříkají někteří, co si koupili levné šunty a pak se diví, chtějí od nich zázraky.
Díky za tip. Nějak mi vypadlo, že to chci pro android. A tu rychlost - sygic dá vědět ještě předem, takže plynule můžu zpomalit a využít trochu lépe vynaloženou energii setrvačností jak při příjezdu do obce, tak při změnách rychlosti dopravním značením...
Žádnou jinou která upozorní dopředu neznám, vždy jen aktuální rychlostní limity (u navigací, se kterými mám zkušenost). Ovšem - co třeba sledovat dopravní značky a řídit se jimi? Jasně, občas začíná obec za zatáčkou a musím zbytečně brzdit, ale jinak mi to přijde jako vcelku zbytečná funkce.
Jelikož jezdím převážně na noc, "náhled" dopředu vítám. Se značkami problém samozřejmě nemám, nedržím se ani křečovitě padesátky hned na ceduli obce. Jen mi vyhovuje (profesionální deformace s autobusu) plynulost. Plynulost (nezaměňovat s pomalostí) = menší riziko nehody+peníze za phm a brzdy v kapse. Nečekám ale, že to některým lidem vysvětlím. V sygicu se mi to líbilo. Obdoba té funkce je i v igo primo, ale má nějaký bug, ukazuje to v here mapách se zpožděním.
Psal jsem zabugovaném - ne zabudovaném Na sygicu mi vadí jen jedna drobnost: plno chyb - resety nastavených tras, místy při přepočtu naprosto nesmyslné routování a spousta dalších velmi otravných chyb, které by šly opravit, kdyby se tvůrci stále nehnali za novými naprosto zbytečnými funkcemi
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.