Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pračka nezďíme

Od: johanka* odpovědí: 2 změna:
Dobrý den mám 3 měsíce starou pračku Beko a přestala mi ždímat. Buben se otáčí, ale vrčí u toho a voda z ní nevyjde. Opraváře mám zajištěného. Ještě se chci zeptat. Když mi ždímala prádlo tak byla hlučná a skákala. Děkuji za odpověď

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

A vyndali jste ty srouby zanišťující buben při dopravě? Nová pračka by neměla skákat.

olinl
hodnocení

0x

Pokud už není vyřešeno, tak vyčistit sítko v "odpadové" části-většinou dole vpředu za malými dvířky. Jinak zkouším odpadní cestu fouknutím do odpadní hadice, kterou odpojím od odpadu u zdi. "Fouknutý" vzduch do hadice musí lehce projít do bubnového prostoru. Pokud jde " těžce " do hadice foukat, je ucpaná cesta do bubnové části právě přes sítko. Pokud voda neodteče a drží se jí větší množství uvnitř bubnu, pračka bude "tancovat".

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]