Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Redmi Note 7?

Od: chichi88 odpovědí: 1 změna:
Zdravím. Chtěl bych koupit nějaký mobil do 6 000 (chtěl jsem do 5 000, ale jsem schopný si připlatit pár stovek), ale jde mi hlavně o kvalitu obrazu. Ani ne fotek, ale zkrátka kvalita displeje,obrazu, videí atd., Protoze na mobilu si hlavně čtu, koukám se na fotky, sem tam si pustím video atd, ale sám skoro nikdy nefotím nebo nenatáčím, takže kvalita kamery mi je celkem ukradená. Jde mi hlavně o to, aby se na to dobře koukalo. Všude čtu, že nejlepší mobil za tu cenu je Redmi Note 7, ale tohle je spíš podle mě jako celkové od každého něco ale mě jde hlavně o kvalitu obrazu, displeje. Nebo co mám zadávat do googlu, když to chci vyhledat?

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
hledej- rozlišení -
porovnej třeba redmi NOTE 7 s redmi 7
velký rozdíl! 2 340 × 1 080 obrazových bodů proti 1520 x 720

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]