Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Barevná hudba

Od: ladislavpiseck odpovědí: 2 změna:
Dobrý den , mám barevnou hudbu která má 2 Jack vstupy ,do jednoho Jacku chci připojit telefon na NF signál a do druheho Jacku potřebuju zesilovač a reproduktor . Přišel jsem s prosbou jestli by mi někdo pomohl vybrat jakej zesilovač a jakej reproduktor a k tomu jakej zdroj bych měl vybrat pro moji barevnou hudbu ,,all in one :)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

To nejsou dva vstupy, ta barevná hudba je prostě průchozí dál. Vstup-výstup.

Co zapojíte za ní s ní absolutně nemá nic společného, takže když tam zapojíte malé chrastítko nebo hi-fi sestavu za desítky tisíc, na barevnou hudbu to nebude mít žádný vliv.

Zdroj pro barevnou hudbu vám neporadíme, když nevíme, na jaké napětí je stavěna a jaký má odběr.

nejjednodušší pro laika bude zapojit za ni PC reproduktory. Jaké si vyberete - dle ceny, je jen na vás.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]