Nejste přihlášen/a.
Dobry den, mam telefon samsung galaxy J3 a fotografie se mi ukladajido slozky galerie ale zrovna se mi nejak nechtene smazaly a ja nevim kde a jak je vratit zpet do galerie asi uz nijak. Oparator mi rekl ze mi stim neporadi.nektere jsem nasel v DISKDIGER ale ne vsechny a stejne nevim jak je zhtoho dostat zpet je to vse psane v anglictine. Poradi nekdo jak nato. Budou ulozeny v pametove karte tedy jestli v tel naka je. Asi my zbydou oci pro plac.
Pokud máte telefon propojený s účtem Google a nastavené automatické zálohování fotografií, najdete je tam, tedy Google - Fotky.
Pokud máte v telefonu paměťovou kartu a telefon nastavený tak, aby se fotky ukládaly na ni (to musíte vědět Vy, protože kartu vkládá a místo ukládání nastavuje majitel telefonu), je teoretická šance, že tu kartu vyjmete, připojíte přes čtečku karet k počítači a nějakým specializoavným programem obnovíte... nikdy se nepodaří obnovit všechny.
Teoreticky by totéž dokázala specioalizovaná firma s vnitřním úložištěm telefonu... ale bude to stát prachy a zřejmě ne málo.
Fotky se samy smazaly? Nechtěně? Ono se to samo? On ten skřítek "Samo" je pěkný hajzl...
Jen tak zkusím: asi to víš, ale v Androidu 8 je v Galerii dole na konci "Nedávno smazané" – ty se smažou až po 30 dnech, tam všechno padá, co smažeš i nechtěně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.