Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Teče z lepeneho spoje

Od: mh23® odpovědí: 5 změna:
Čau, kolegovi začala po dvouletém používání téct pračka. Po demontování krytu zjistil, že teče v lepeném spojí a potřeboval by zjistit který tmel nebo silikon bude pro znovuslepení nejlepší. Připojuji fotku se šipkou kde to údajně při pouštění vody teče.
( šipka je trošku přetažená, netěsní mezi bílým a černým plastem)

Teče z lepeneho spoje

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kimbert*
hodnocení

5x

Jste si jisti ,že spoj je lepený?Po obvodu jsou šrouby,já si myslím,že tam je těsnění,pravděpodobně O kroužek.

nikdo*
hodnocení

2x

Na TV NOVA nebo PRIMA, možná na obou běží reklama na nějaké "zázračné" lepidlo v kartuši, které podle reklamy umí slepit i mokrý spoj. No, až tak se mi tomu nechce věřit, ale dnešní chcemie je chemie. Já bych to zkusil. Bohužel jsem si nezapamatoval název. Mrkněte v podvečer na reklamy. Jestli si všimnu, tak to sem dám.

doplněno 14.04.19 07:55:

To lepidlo, co doporučují v reklamě se jmenuje CEYS.

ceys je obchodní značka španělské firmy AC Marca. Značka ceys zahrnuje široké spektrum lepidel a tmelů, mnoho jsme tedy nepokročili. Taky se domnívám, že spoj je těsněný na pryžové těsnění, např. uvedený o-kroužek.

hodnocení

1x

Já bych to taky neviděl na lepený spoj. Kdyby to bylo lepené, tak při dnešních možnostech jsou dvě varianty: Buď to nebude držet vůbec (plast "nejde" lepit). Nebo to bude držet tak, že ty dva díly nedostanete od sebe. Další možností je pryžové těsnění zastříknuté do jednoho z dílů, ale kdo by to dělal?

hodnocení

Dnes to rozebral a je tam opravdu těsnění.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]